Keystone logo

5 Kandidat Programmer i Turisme og hotelvirksomhed Turisme Fornøjelsesstudier 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Turisme og hotelvirksomhed
  • Turisme
  • Fornøjelsesstudier
Studieområde
  • Turisme og hotelvirksomhed (5)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Kandidat Programmer i Turisme og hotelvirksomhed Turisme Fornøjelsesstudier

Postgraduate degrees er for studerende, der ønsker at fortsætte deres studier på videregående uddannelser. De fleste kandidatgrader kræver normalt mindst et års fuldtidsstudium og kan tage op til fire år at fuldføre. De fleste programmer kræver en færdiggørelse på 32 til 60 kredit timer.

Hvad er en kandidat i fritidsstudier? Også kendt som en Master i rekreative studier, er denne grad en gren af ​​samfundsvidenskaben, og det er beregnet til at forberede eleverne til at arbejde som rekreative terapeuter eller køre rekreative indstillinger. Som en del af et kernekrav kan eleverne selv tage kurser som perspektiver i fritid, koncepter i terapeutisk rekreation og administration og tilsyn med rekreation og sport. Valgfrie kursusoptioner kan omfatte rekreativ programdesign, tendenser og problemer i terapeutisk rekreation, samt områder og faciliteter til rekreation og sport. Denne kandidatgrad resonerer typisk med personer, der nyder at arbejde med en bred vifte af mennesker.

Studerende, der driver en kandidat i fritidstudier, kan udvikle mange værdifulde færdigheder. De kan lære analytiske og problemløsende færdigheder, samt tilpasningsevne. Dette kan hjælpe eleverne i både deres personlige og professionelle liv.

En master i fritid studier tilbydes på mange universiteter, og programkrav varierer. Mange faktorer kan påvirke graden omkostninger, herunder skolens placering, længden af ​​programmet og de valgte kurser. Kontakt eventuelle potentielle skoler for en mere detaljeret oversigt over tilmeldingsgebyrer.

Efter eksamen kan eleverne finde karrieremuligheder i ledelses- og ledelsesstillinger i forskellige agenturer, såsom non-profit, militærbaser, resorts, sportsfaciliteter, skoler og fritidscentre. Jobmuligheder kræver ofte, at potentielle individer har stærke ledelsesmæssige færdigheder, at kunne motivere andre, og være kreative, hårdtarbejdende og sunde. Kandidater kan finde sig selv som træner, fitnesscenter ledere, park rangers eller forlystelsespark ledere.

Mange universiteter tilbyder en Master i Leisure Studies online. Selvfølgelig kan eleverne altid forfølge deres grad i en on-campus-indstilling også. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.