Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign mange Kandidat i Forretningsetik 2023/2024

1 Kandidat Programmer i Forretningsetik 2023/2024

Oversigt

En kandidatgrad i ethvert studieområde er en imponerende præstation. Ofte kræver to års fuldtidsstudium at fuldføre, graden illustrerer en grundig og fuldstændig forståelse af områdets specifikationer.

Hvad er en kandidat i forretningsetik? Forretningsetik er en form for faglig etik, der ser på både enkeltpersoners og hele organisationers forretningsmæssige adfærd for at fastslå hensigtsmæssigheden af ​​denne adfærd. Det er et værdifuldt værktøj for både små og mellemstore virksomheder og virksomheder. En etikpolitik kan regulere en virksomheds opsøgende i det samfund, hvor de opererer, eller deres politikker andetsteds i situationer, hvor love ikke giver rammer for adfærd, men det billede, der præsenteres, kræver en vis omhu.

En kandidatgrad i forretningsetik kan give dig et imponerende udvalg af færdigheder, der måske ikke er lige så let opnået andre steder. Fokus i kommunikation, beslutningstagning og kritisk tænkning gør det ofte muligt for dig at klare dit personlige liv ud over dit erhvervsliv.

Udgifterne til en kandidatgrad kan variere meget fra skole til skole og fra region til region. Det kan være til fordel for dig at kontakte de skoler, hvor du er mest interesseret i at få et skøn over de samlede omkostninger.

Med en kandidat i forretningsetik kan du gå på arbejde for et stort firma, måske som direktør for marketing eller en leder med ansvar for overholdelse. Du kan også vælge at gå i business for dig selv som konsulent eller endda arbejde for et konsulentfirma. Der er også muligheder uden for boksen, såsom at skrive til business magasiner eller ledende uddannelseskurser.

Du finder sandsynligvis, at du kan fuldføre en Master i Business Ethics online eller ved en uddannelsesinstitution i nærheden af ​​dig. Der er muligheder over hele verden. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Humaniora
  • Etik
  • Forretningsetik
Studieområde
  • Humaniora (1)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Beslægtede studieretninger