Keystone logo

31 Kandidat Programmer i Økonomi Finans Forretningsfinans 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Økonomi
  • Finans
  • Forretningsfinans
Studieområde
  • Økonomi (31)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Økonomi Finans Forretningsfinans

Optjening en kandidatgrad er noget af en bedrift, der sætter dig ud fra andre fagfolk. Dette niveau af grad giver avanceret uddannelse, hvilket giver dig ekspertise og et engagement, der er sikker på at hjælpe dig med at få et job i dit område.

Hvad er en Master i Business Finance? Denne kandidatuddannelsen forbereder de studerende til det komplicerede virksomhedernes økonomiske forvaltning. Kursusaktiviteter omfatter typisk regnskab, økonomi, finansiel modellering, formuepleje og investment banking. Studerende kan også være forpligtet til at tage statistik, lineær algebra og andre fokuserede regnekurser afhængigt af deres speciale. Nogle programmer tilbyder specialiseret uddannelse i corporate finance, finansielle teori og endda adfærdsmæssige finansiering. Studerende har brug for en bachelorgrad til at gælde for programmet, men graden behøver ikke nødvendigvis at være i en virksomhed felt.

En Master i Business Finance giver real-verden eksponering for snørklede af personlig og corporate finance. Eleverne får mulighed for at udvide deres viden og færdigheder som forberedelse til at tage på situationer som samler og opkøb, omfordeling af aktiver og prædiktiv analyse.

Omkostningerne til at få en Master i Business Finance afhænger af institutionen. Det er bedst at kontakte hver indlæggelser afdeling for at få en oversigt over den aktuelle tidsplan for undervisning, gebyrer og anslåede omkostninger for krævede læringsressourcer såsom bøger og softwareprogrammer.

Mange kandidater forfølge en karriere i forsikring, personlig økonomisk planlægning, virksomhedernes økonomiske forvaltning, private equity eller kommerciel bank. Studerende kan også vælge at starte deres egen finansielle tjenesteydelser firma arbejder som konsulent for enkeltpersoner eller virksomheder. Andre kan vove sig ind i den offentlige sektor og tage på roller som revisorer, revisorer og indkomstskat revisorbranchen.

Hvis det at være en fuldtidsstuderende ikke er muligt eller praktisk, kan du sikkert finde velansete online programmer, der passer ind i din nuværende livsstil. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.