Keystone logo

22 Kandidat Programmer i Uddannelse Uddannelsesforskning Forskningsmetoder 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Uddannelse
  • Uddannelsesforskning
  • Forskningsmetoder
Studieområde
  • Uddannelse (22)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Uddannelse Uddannelsesforskning Forskningsmetoder

En kandidatgrad kan optjenes på de fleste felter. Adgang til et program er typisk betinget af at have en bachelorgrad. Studerende skal normalt gennemføre mellem 32 og 60 studiepoints studieår.

Hvad er en kandidat i forskningsmetoder? Disse programmer lægger typisk vægt på en bred vifte af forskningsmetoder, både kvantitative og kvalitative. Studerende, der er interesseret i at tilmelde sig en forskningsmetodik masters program har normalt stærke forskningsbakgrunde. Mange elever finder, at det er en stor springbræt til videre doktorgradsstudier. Enkeltpersoner kan finde sig selv at tage kurser som forskningsmetoder i samfundsvidenskab, introduktion til uddannelsesstatistik og introduktion til lineære modeller. Studerende er ofte uddannet i målinger, statistiske metoder og forskningsdesign.

Kandidater erhverver typisk mange overførbare færdigheder. De kan lære at styre projekter fra start til slut og opfylde interne og eksterne deadlines. For at være vellykket lærer man normalt at være selvmotiveret. Disse færdigheder kan hjælpe eleverne med at nå mål i deres faglige og personlige liv.

Omkostningerne forbundet med at tjene en kandidatgrad afhænger af mange faktorer. Placering, programlængde og krævede kursusarbejde er blot nogle af de faktorer. Det bedste handlingsforløb er, at en potentiel studerende skal kontakte sin valgte skole for specifikke oplysninger om undervisning og gebyrer.

Kandidater er normalt i stand til at deltage i anvendte forskningsprojekter, designe og bygge vurderingsinstrumenter, analysere og tolke data og oversætte forskningsresultater til anvendelse på uddannelsesmæssige indstillinger. Ethvert job med vægt på forskning og analyse er normalt en god form. Studerende kan finde sig selv som markedsanalytikere, professorer eller branchanalytikere.

Studerende kan finde fjernundervisning muligheder eller programmer tilbydes helt online. De mange muligheder, der findes i dag, gør registreringen meget nemmere og mere tilpasningsberettigede til de enkelte studerendes behov. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.