Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 34 Kandidat i Forstvæsen 2023

34 Kandidat Programmer i Forstvæsen 2023

Oversigt

Hvis en bachelor-grad betragtes som en fod i døren til et givet område, en mester 's grad er det afgørende næste skridt, der kan udvikle og fremskridt én ' s karriere. Denne grad hjælper eleverne specialisere sig i et bestemt erhverv, og demonstrerer viden og erfaring til potentielle arbejdsgivere.

&nbsp

Hvad er en Master i Forest Sciences? Dette program fokuserer forbereder de studerende til givende karriere i realm af miljøvidenskab. Feltet indeholder mange underdiscipliner, fra ledelse og bæredygtighed skov til økologi og arealforvaltning. Eleverne lærer, hvordan man bedst til at tildele ressourcer og beskytte naturlige bevarelse indsats. Mange skov videnskaber programmer insistere på omfattende forskning og feltarbejde, så eleverne er udsat for virkeligheden og omfanget af opgaven med bæredygtighed. Kursusaktiviteter kan også involvere en hel del plante politik, biologi, atmosfærisk videnskab og geologi.

&nbsp

En fordel for denne vej for undersøgelse er dens aktualitet; i dag, miljøbevidsthed er en all-time high. Folk over hele verden råber på at reducere deres carbon footprint og beskytte miljøet. Kandidater fra en Master i Forest Sciences program har en vigtig rolle at spille i disse bestræbelser.

&nbsp

Enhver skibsfører 's program indebærer forskellige omkostninger. En skole 's indlæggelser kontor kan besvare eventuelle spørgsmål vedrørende undervisning og finanser.

&nbsp

Denne master 's grad egner sig godt til en lang række karriere. I betragtning af den imponerende viden og praktisk erfaring, at de studerende får, mange kandidater oplever, at de er søgt ud som konsulenter, forskere og specialister. Denne grad kan også åbne døren til en karriere som miljømæssige advokater, undervisere og skovbrugere. En del af det, der gør alle disse karrierer så givende er den varige, positive indvirkning, de kan have på miljøet.

&nbsp

Hvis du er interesseret i at gøre en forskel inden for skov videnskaber, kan vores database skoler hjælpe dig begynde at søge efter et program, der passer til både din tidsplan og dine mål. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Biovidenskab
  • Agronomi
  • Forstvæsen
Studieområde
  • Biovidenskab (34)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat