Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign mange Kandidat i Forvaltningsret 2023

1 Kandidat Programmer i Forvaltningsret 2023

Oversigt

Hvad er forvaltningsret?

Forvaltningsret er den lovsamling, der regulerer de administrative myndigheders aktiviteter. Regeringsagenturets indsats kan omfatte regeludstedelse, domstolsafgørelse eller håndhævelse af en specifik lovgivningsmæssig dagsorden. Forvaltningsret betragtes som en gren af offentlig ret.

Som et lovkompleks fokuserer forvaltningsretten på de procedurer og processer, som forvaltningsorganer bruger til at udføre deres opgaver. Den omfatter også de rettigheder og pligter, som enkeltpersoner og enheder, der har kontakt med administrative organer, har.

Hvad er karrieremuligheder inden for forvaltningsret?

Der er mange forskellige typer job, der falder ind under forvaltningsret. Forvaltningsdommere leder f.eks. høringer og træffer afgørelser i administrative tvister. Andre job inden for forvaltningsret omfatter politiske analytikere, der udvikler og evaluerer regeringspolitikker, jurister, der rådgiver klienter om, hvordan de skal overholde statslige regler, og lobbyister, der forsøger at påvirke regeringen på vegne af deres klienter.

Hvorfor er det vigtigt at studere forvaltningsret?

Forvaltningsretten er vigtig, fordi den regulerer de administrative myndigheders handlinger, som spiller en stor rolle i vores hverdag. Administrative myndigheder er ansvarlige for at håndhæve love og regler, og de har ofte stor frihed til at bestemme, hvordan de gør det. Derfor kan en forståelse af forvaltningsretten hjælpe os med at forstå, hvordan disse agenturer fungerer, og hvilke rettigheder vi har, når vi interagerer med dem.

Hvad skal jeg studere under min uddannelse i forvaltningsret?

For at opnå en grad i forvaltningsret vil du sandsynligvis studere emner som forfatningsret, kontraktret og civilretlig procedure. Du vil også lære om de procedurer og processer, som administrative myndigheder bruger til at udføre deres opgaver, og du vil få erfaring med at foretage juridisk research og skrive juridiske sagsfremstillinger.

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale.

Læs mere

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Jura
  • Administrativ jura
  • Forvaltningsret
Studieområde
  • Jura (1)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Beslægtede studieretninger