Keystone logo

23 Kandidat Programmer i Ingeniørvidenskab Materialeteknologi Fotonik 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Ingeniørvidenskab
  • Materialeteknologi
  • Fotonik
Studieområde
  • Ingeniørvidenskab (23)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Ingeniørvidenskab Materialeteknologi Fotonik

Generelt kræver to års fuldtidsstudium, en kandidatgrad er den næste komplette uddannelsesniveau over bachelor-niveau. Kandidatuddannelser acceptere ofte et begrænset antal ansøgere, så studerende bør holde deres kvaliteter høj til øge deres chance for optagelse.

Hvad er en Master i Photonics? Studerende, der kommer fra ingeniør eller fysisk videnskab baggrunde kan have taget kurser, der rørte på luminans, men en kandidatuddannelse forbereder dem til mere dybdegående, fokuserede undersøgelser om emnet. Kursusaktiviteter omfatter en kombination af akademisk analyse af lette emner sammen med lab aktiviteter til at praktisere de begreber, som de er lært. Arbejdet er afsluttet både individuelt og i grupper.

Jobmuligheder er forbedret for kandidatuddannelser kandidater, da de er bedre rustet til at håndtere de tekniske aspekter af lasere, spektroskopi og optik.Kandidatuddannelsen vil hjælpe den studerende at forstå både teori og praktisk anvendelse af fotonik og derved forberede kandidat i både videnskabelige og ingeniørmæssige aspekter af speciale.

Omkostningerne varierer afhængigt af skolen og dens placering. Ansøgere skal sammenligne priserne for undervisning og gebyrer på tværs af forskellige institutioner til at vælge det program, der både opfylder deres budget og uddannelsesmæssige behov.

Kandidater, der går ind i branchen ofte arbejde for kommunikation, sundhedspleje eller solenergi selskaber. De kan også finde beskæftigelse til en håndtering produktudvikling enhed producent eller som del af et team til at lette dokumentation og marketing indsats. I kommunikation rige, de ofte samarbejder med ingeniører fra andre discipliner, såsom civile og elektrisk, og kan kommunikere med regeringen og planlægning embedsmænd. Kandidater, som fortsætter deres uddannelse indtaste specialiteter fra spirende forskning ledet af nogle af verdens bedste universiteter.

Skoler tilbyder kandidatuddannelser i fotonik er placeret rundt omkring i verden, men en betydelig klynge af kvalitetsprogrammer kan findes i Central- og Nordeuropa. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.