Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 2 Kandidat i Fransk litteratur 2023

2 Kandidat Programmer i Fransk litteratur 2023

Oversigt

Studerende, der har tjent deres Bachelor of Science og ønsker at forfølge en mere avanceret grad tilmelde ofte i en kandidatuddannelse. Mens de fleste programmer kræver forsvaret af et speciale, kurset krav og tid engagement variere med hver uddannelsesinstitution.

Hvad er en Master i fransk litteratur? Selvom de enkelte programmer er forskellige, mange har lignende komponenter. Ansøgere generelt behov for at være dygtige i fransk og har en klar forståelse af landets historie. Studerende kan normalt forvente at analysere forskellige genrer af litteratur, herunder fiktion, non-fiktion, og poesi. Specialiserede studieforløb kan opdeles efter tidsperiode, region, forfatter eller emne. Graduation krav kan være kursus-baserede eller forskningsbaseret, afhængigt af programmet.

En Master i fransk litteratur kan hjælpe dig til at dyrke færdigheder, som vil befæste din værdi på arbejdspladsen og hjælpe dig med at tjene den løn, du altid har ønsket.Studerende udvikler ofte uvurderlig kritisk tænkning, kommunikation og problemløsning færdigheder, der kan anvendes i analysen eller undervisning af tekster.

Prisen for at tjene en videregående uddannelse kan variere fra den ene institution til den næste. Med en bred vifte af kursus muligheder og tid krav, hvert program er enestående. Kontakt Admissions Office af programmet, der interesserer dig at forhøre sig om undervisning, finansiering, og stipendium muligheder.

Selvom nogle drøm om at være en professor, behøver Master of fransk litteratur kandidater ikke begrænse sig til en karriere i undervisningen. Mange studerende arbejder i de internationale grene af lukrative industrier såsom business, jura og økonomi. Marketing og kommunikation medarbejdere og specialister er populære valg for nyuddannede. Regeringen og diplomatiske opgaver er også udbredt blandt lærde i fransk litteratur.

En kandidatgrad program kan hjælpe dig med at udvikle den viden og erfaring, du har brug for at maksimere dit potentiale. For at finde en, der er rigtige for dig, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Humaniora
  • Litteratur
  • Fransk litteratur
Studieområde
  • Humaniora (2)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Beslægtede studieretninger