Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 5 Kandidat i Franske studier 2023

5 Kandidat Programmer i Franske studier 2023

Oversigt

At tjene en kandidatgrad kræver en forpligtelse til akademisk præstation. Disse programmer er beregnet til avancerede studerende, der tager deres karriere til næste niveau. Generelt kræver der to års fuldtidsstudium, at disse programmer ofte indeholder et originalt forskningsprojekt, der gør det muligt for kandidater at demonstrere materialets beherskelse.

Hvad er en kandidat i franske studier? Det er et højt uddannelsesprogram for studerende på fransk sprog og kultur. Mens nogle få programmer ikke kræver flyt i fransk før tilmelding, kan de studerende drage fordel af tidligere kursus på sproget. Det er almindeligt, at kurser på dette niveau skal undervises udelukkende på fransk. Dette beriger kulturs forståelse og hjælper eleverne med at videreudvikle deres kommunikationsevner. Emner går generelt ud over bare den grundlæggende grammatik og udtale lektioner fra lavere divisionsklasser. Studerende kan dykke ind i den franske kunst, litteratur og historie.

Det franske sprogs nuancer forstås bedre gennem undersøgelsen af ​​den overordnede kultur. Studerende lærer også, hvordan Frankrig dramatisk har påvirket resten af ​​verden. De udvikler bedre analytiske og resonerende færdigheder og kan kritisk evaluere udvekslinger mellem kulturer.

Den samlede udgift til et kandidatuddannelse afhænger af institutets uddannelsessatser og studietid. Studerende bør også budgettere for udgifter i skole. Universiteternes adgangsafdelinger kan give flere detaljer.

Kandidater fra et fransk uddannelsesprogram er klar til at komme ind i den internationale arbejdsstyrke. Mange finder beskæftigelse med virksomheder, der har forbindelser i Frankrig og i hele resten af ​​Europa. Evnen til at kommunikere mellem kulturer er værdifuld, så kandidater kan blive forretningsledere og konsulenter. Nogle går på arbejde i undervisning som franske lærere. Andre kan finde arbejde som tolke og guider.Meget professionelle personer kan være ansat af diplomater eller andre offentlige myndigheder.

Det er vigtigt at undersøge alle mulige muligheder inden man beslutter sig for et bestemt program. Hvis du har tidsplanbegrænsninger, giver et online-college ofte de bedste midler til at nå dit uddannelsesmål. Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Humaniora
  • Sprogstudier
  • Franske studier
Studieområde
  • Humaniora (5)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Beslægtede studieretninger