Keystone logo

29 Kandidat Programmer i Scenekunst Teater Skuespil 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Scenekunst
  • Teater
  • Skuespil
Studieområde
  • Scenekunst (29)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Scenekunst Teater Skuespil

Breaking til film eller scene handler er ofte svært, selv når du har modtaget en ordentlig uddannelse. Ved at forfølge en Master i Fungerende, kan eleverne finpudse deres handler færdigheder og bedre forberede sig på en karriere arbejder på professionelle produktioner.

Hvad er en Master i Fungerende? Det er et program for undersøgelse, der involverer læring og mastering teknikker, overfører til handler på scenen, i film eller på tv. Ud over at fungere teknikker, eleverne har en tendens til at studere virksomhed som film og teater, script analyse, scene bevægelse og tale. Den en-til-to-årigt program ofte kulminerer i en præsentation af de studerendes film eller levende virkende præsentationer. Før du accepteret at et program, kan potentielle studerende har brug for at demonstrere deres handler færdigheder foran et panel.

Optjening en Master i Fungerende er ofte en spændende oplevelse for de studerende. Fordelene omfatter ofte unikke muligheder for at arbejde på studerende scenen og filmprojekter, samt et ben op i en konkurrencedygtig industri.

Omkostningerne ved at tjene en kandidatgrad i skuespil varierer afhængigt af institutionen og længden af ​​programmet. Der kan være gebyrer for materialer til film- eller sceneproduktioner så godt. Eleverne opfordres til grundigt forskning deres program af valg til at forstå de involverede omkostninger.

En kandidatgrad i skuespil kan hjælpe lancere eleverne til en karriere på professionelle stadier såsom Broadway. Mange kandidater også finde job som produktions- assistenter til tv og filminstruktører. Fungerende er et konkurrencepræget område, og selvom ikke alle studerende kan gøre en udseende på skærmen, er der mange forskellige bag-kulisserne karriere rådighed med scene, tv- og filmproduktioner. Nogle studerende kan endda forfølge en ph.d., og ønsker at undervise handler på universiteter og andre uddannelsesinstitutioner.

Efter at have afsluttet en bachelorgrad i et beslægtet område, kan de studerende normalt ansøge online for et program.Selvom nogle kurser kan være til rådighed online, vil sandsynligvis nødt til at blive afsluttet på en campus. En præsentation af handler færdigheder kan også være nødvendig, før accept. Hvis du vil vide mere, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.