Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 6 Kandidat i Gamification 2023/2024

6 Kandidat Programmer i Gamification 2023/2024

Oversigt

Studerende, der har gennemført en bachelorgrad, kan vælge at videreudvikle deres uddannelse ved at arbejde på en kandidatgrad, enten fra samme skole eller en anden institution. En kandidatgrad kan give mulighed for yderligere at specialisere sig i et foretrukket studieområde.

Hvad er en Master i Gamification? Dette studiefelt kan omfatte design og opbygning af interaktive videospil, anvendelse af maskinindlæring og integration af kunstig intelligens i forhold til spil, 3D-spiludvikling og programmering af mobile apps. Mange studerende fokuserer også på hvordan man anvender gameringskoncepter og teorier til andre typer programmer, herunder børne- og voksenuddannelse eller adfærdsmodifikation, for at give en mere givende og effektiv brugeroplevelse.

Kandidater lærer ofte programmering på en række sprog, mens de gør deres passion for spil til en karriere. De kan også lære at tage komplekse træningskoncepter og fortolke dem i et spilmiljø for at styrke engagement og opbevaring. Kritisk tænkning og problemløsning færdigheder kan hones mens forfølge denne grad.

Omkostningerne til at opnå en kandidatgrad varierer ofte afhængigt af programlængden, universitetets placering, og om programmet leveres personligt eller online. Antallet af klasser, der er nødvendige for at kunne graduere, kan påvirke den samlede udgift.

Kandidater kan finde givende karriere som spilbyggende ingeniører, enten til et studie eller ved selvstændigt at drive deres egne virksomheder. Softwarefirmaer kan ansætte kandidater som digitale designere eller primære produktchefer til at udvikle spil eller tilføje spilfunktioner til deres eksisterende programmer. De med interesse for træning kan fungere som en lærerfaringskonsulent med undervisningsfirmaer af enhver størrelse, der oversætter træning til et spilmiljø for både børn og voksne. Kandidater kan også blive afdelings- eller produktledere til kunstig intelligens eller maskinindlæringsafdelinger hos højteknologiske virksomheder eller for offentlige myndigheder, herunder militære organisationer.

Full-time eller deltids avanceret gamification undersøgelser kan være tilgængelige enten online eller på stedet på universiteter med speciale i dette givende felt. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Uddannelse
  • Undervisningsteknologi
  • Gamification
Studieområde
  • Uddannelse (6)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat