Keystone logo

Kandidat Programmer i Genetik 2024

Filtre

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Sundhedspleje
 • Reproduktionsmedicin
Studieområde
 • Sundhedspleje (0)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Popular education type

  Kandidat Programmer i Genetik

  Dem, der søger en grundigere uddannelse på deres område, kan forfølge en kandidatgrad, hvilket er den første kandidatgrad, som eleverne kan opnå. Et kandidatuddannelse tager typisk to eller flere år at fuldføre og indebærer mere anstrengende forskning og studier end bacheloruddannelser.

  Hvad er en Master i Genetik? Dette uddannelsesprogram lærer forskere om globale genetiske bekymringer og forbereder dem til at klare de udfordringer, som sådanne problemer ofte frembyder. Det gør dette ved gennem kurser i cellulære teknikker, celle signaler, neurobiologi, immunologi, genetisk toksikologi og mange flere. Hver klasse tilbyder erfarne lærde en stærkere teoretisk ramme, der kræves for at udføre kompetent inden for avancerede videnskabelige karriere.

  I løbet af de krævede kurser forventes de studerende at beherske faglige færdigheder som dataanalyse, korrekt efterfølgende videnskabelig procedure og beskæftiger sig med moderne forskning og medicinsk teknologi. Mens de to sidstnævnte er designet til at forberede eleverne til karriere på området, kan dataorganisation bidrage til at gøre hverdagen som f.eks. Budgettering lettere.

  Når det drejer sig om prissætning, bør interesserede personer lave deres egen forskning inden de forpligter sig til en bestemt skole. Undervisningsomkostninger varierer meget mellem forskellige institutioner og værtslande, og de kan være kortere eller længere afhængigt af den placering, en potentiel studerende kommer til at vælge.

  En ting interesserede parter er mest interesserede i inden du vælger et uddannelsesprogram, er hvordan det vil påvirke deres valg af fremtidige karriere. En kandidatgrad i genetik giver en ret specialiseret uddannelse, men alligevel kan kandidater forvente at finde et stort antal job til rådighed for dem, når de har afsluttet deres uddannelse. Klinisk forskningsassistent, sundhedsforsker, planteopdrætter og medicinsk forsker er nogle af de jobs, der er nærmest relaterede til graden, mens andre job som f.eks. Universitetspædagoger, medicinsk salgsrepræsentant og laboratorietekniker stadig bruger de færdigheder, der ofte læres gennem hele programmet.

  Online kurser kan være et ideelt valg for elever med travle skemaer, men de, der leder efter noget lidt mere traditionelt, kan have gavn af at forfølge personligt eller endda internationale klasser. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.