Keystone logo

70 Kandidat Programmer i Naturvidenskaber Geovidenskab Geologi 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Naturvidenskaber
  • Geovidenskab
  • Geologi
Studieområde
  • Naturvidenskaber (70)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Naturvidenskaber Geovidenskab Geologi

Ved at forfølge en kandidatgrad, bachelorer i stand til at udvide deres forståelse af et emne, og anvende denne forståelse til en række virkelige verden bestræbelser. Ikke alene kan dette føre til en øget følelse af personlig udvikling, kan det også være en god måde at sikre en spændende karriere i et udvalgt område. Geologi er et sådant felt, at de studerende kan forfølge for at få en klar forståelse af jorden selv, og hvordan det kom til at være.

&nbsp

Hvad er en Master i geologi? Dette kursusaktiviteter behandler alle ting jord, fra dets fysiske sammensætning til den evolutionære proces. Studerende vil være medvidende om klasser på økologi, kemi, fysik og mange andre emner af geologisk videnskab. Den avancerede undersøgelse af jorden kan derefter anvendes på en lang række områder, herunder ting som ingeniør og positioner inden den akademiske verden.

&nbsp

Når de søger en Master i geologi, kan eleverne vælge mellem en række af fokus, afhængigt af deres særlige interesser og talenter. De påløbne gennem denne kursusaktiviteter færdigheder kan anvendes over hele verden, hvilket kan være vigtigt at studerende, der ønsker at gøre rejser en del af deres langsigtede karrieremål.

&nbsp

Fordi studieafgifter kan variere fra skole til skole, det 's vigtigt for alle studerende til at være helt klar over de samlede omkostninger, inden der eventuelt varige beslutninger. I dette tilfælde er det 'til bedst at kontakte en potentiel skole direkte at sikre, at det passer ind i en ' s budget.

&nbsp

For så vidt angår karriere angår, tjener en mester 's grad i geologi kan åbne en række døre for akademikere. Studerende kan sikre arbejde inden for miljø- eller energiindustrien, og nogle kan endda holde forskerstillinger for højt profilerede læring institutioner.Der er interesseret i jorden 's fortid kan anvende deres viden til arkæologiske sysler, mens andre kan vælge at tage på ingeniør eller civil arbejde.

&nbsp

Online kurser, der tilbydes af top læring faciliteter kan give de studerende over hele verden til at erhverve de færdigheder, de behøver for at sikre en givende karriere. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.