Keystone logo

17 Kandidat Programmer i Naturvidenskaber Geografi Geospatial teknologi 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Naturvidenskaber
  • Geografi
  • Geospatial teknologi
Studieområde
  • Naturvidenskaber (17)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Naturvidenskaber Geografi Geospatial teknologi

Optjening en kandidatgrad kan være en god måde for bachelorer at få mest ud af deres spirende uddannelse. Til dette formål en Master i geospatiale Technologies giver mulighed for at tage de nyeste teknologier og bruge dem til at skabe en bedre forståelse af jorden, og hvordan menneskeheden vedrører den.

&nbsp

Nysgerrige studerende kan stille spørgsmålet, hvad er en Master i geospatiale teknologier? Denne grad indebærer en kombination af geografiske undersøgelser og informationsteknologi, som derefter kan anvendes til mange forskellige emner. Studerende vil være medvidende om praktiske færdigheder såsom computer kortlægning og programmer samtidig lærer en hel del om ressourcestyring og generel geografi. Undervisningen gives gennem foredrag og seminarer i tillæg til hands-on workshops for en dybere forståelse.

Studerende tjener en kandidatgrad i geospatiale teknologier kan anvende deres viden til en lang række industrier, og dermed giver rig mulighed for alle kandidater. De beskæftiger sig med miljøspørgsmål kan udnytte deres studier for ting som bevarelse og alternativ energi udvikling. På grund af den globale karakter sådan kurser, kan kandidater sikre givende beskæftigelse over hele verden.

&nbsp

Afhængig af ting som længden af ​​en mester 's program, samt den faktiske deltog, kan studieafgifter varierer en del. Som følge heraf skal de studerende afgøre, om en skole passer ind i deres økonomiske udsigter, før de træffer en beslutning.

&nbsp

Kandidater kan vælge fra en bred vifte af fokus for at få en karriere, de elsker. Potentielle karriere omfatter arkitekt- og ingeniørvirksomhed sysler, miljøvidenskab, undersøgelsesarbejdet, byplanlægning, og en række andre områder.Kandidater kan også anvende disse færdigheder til ting som skovbrug og udvikling af infrastruktur, eller endda opretholdelsen af ​​ekspansiv landskabspleje projekter.

&nbsp

For mange studerende, kan skolegang vise sig vanskeligt, især for dem, der findes i fjerntliggende områder i verden. I dette tilfælde kan online klasser være yderst gavnligt og er typisk udbydes af en række store institutioner. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.