Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 4 Kandidat i Grafik 2023

4 Kandidat Programmer i Grafik 2023

Oversigt

At opnå en kandidatgrad er et beundringsværdigt mål, der kunne tilbyde flere karrieremuligheder til de studerende, der gennemfører programmet. Tilgængelig for alle, der har afsluttet en bachelorgrad, giver denne type program elevernes ekspertise inden for deres valgfelt.

Hvad er en Master i Printmaking? Denne type grad giver kunstnere mulighed for at udvikle ekspertviden om printmediet. Kurset kan dække historiske metoder såvel som nutidige, og eleverne kan lære at slå sammen de to. Studerende lærer typisk, hvordan man opretter engagerende udskrifter ved hjælp af traditionelle og eksperimentelle metoder. Hvert enkelt kursus er generelt designet til at give eleverne specialiseret viden om alle aspekter af printmaking.

Studerende, der opnår en Master i Printmaking, kan dyrke færdigheder som kreativ tænkning, og de kan udvikle fremragende computerfærdigheder til at skabe kunst næsten. Begge disse kvalifikationer kan gøre eleverne berettiget til højere betalende job i fremtiden. Studerende kan også lære marketing færdigheder, der kunne hjælpe med at sælge deres kunst gennem deres levetider.

Det kan tage overalt i et til tre år at opnå en kandidatgrad i printmaking, og prisen varierer meget. Hver skole har egen undervisning og gebyrer, og faktorer som om en klasse tilbydes personligt eller online kan påvirke omkostningerne.

Folk, der har en Master i Printmaking, kan være berettiget til mange job. De, der nyder at arbejde for sig selv og fastsætte deres egne tidsplaner, kan vælge at arbejde som selvstændige kunstnere. Andre kan forfølge en karriere med et kunstfirma eller designstudio. En karriere som grafisk designer kan være en mulighed, mens andre studerende foretrækker at dele deres viden og blive lærere. Med et solidt kendskab til printmaking kan mange kunstneriske karriere være tilgængelige.

For studerende, der arbejder eller har brug for at afbalancere deres uddannelse med en familie, kan online klasser være en god mulighed. At tage en klasse online giver dig større fleksibilitet til at forfølge en bedre uddannelse, samtidig med at du opretholder dit personlige liv. For at begynde, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Kunststudier
  • Brugskunst
  • Grafik
Studieområde
  • Kunststudier (4)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Beslægtede studieretninger