Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 38 Kandidat i Grundskoleuddannelse 2023

38 Kandidat Programmer i Grundskoleuddannelse 2023

Oversigt

Kandidatuddannelserne er til studerende, der allerede har gennemført en bachelorgrad. Yderligere undersøgelser fortsætter med at udvikle koncepter og dykke videre ind i teorier og avancerede teknikker. De fleste vil kræve to års fuldtidsophold, der skal afsluttes, og eleverne skal generelt gennemføre et formelt projekt, der demonstrerer masteruddannelse af fagmaterialet.

Hvad er en kandidat i grundskolen? Disse uddannelser fokuserer generelt specifikt på undervisernes behov i grundskolesystemet. De er beregnet til liberal arts college majors, der har et ønske om at nære den næste generation af studerende. Emner for studier omfatter ofte instruktionsmetoder, metoder til styring af et klasseværelse og fælles uddannelsesmodeller. Studerende kan lære at kommunikere effektivt med skolebørn og deres elevernes forældre.

Efter afslutningen af ​​et af disse programmer kan kandidater designe en studieforløb, der maksimerer en studerendes læringsresultater. De skal også have tilstrækkelig forståelse for at lære psykologi at se på problemer med et barns udvikling. Programmer forstærker typisk offentlige taler og kommunikationsteknikker.

Omkostningerne til disse programmer varierer vildt. For den bedste værdi bør elever overveje både traditionelle og online universiteter. Indtægtsafdelingerne for disse institutioner kan give mere specifikke omkostninger.

De fleste kandidater går ind i uddannelsesområdet som lærere, men selv inden for dette målrettede karriereudfald er der masser af variation. Uddannere er nødvendige i næsten alle samfund, og kandidater kan have muligheder for hvor de kan arbejde og leve. Der er også mulighed for at specialisere sig i specifikke emner som kunst, historie eller matematik.Nogle studerende fordyber yderligere deres ekspertise med mere akademisk træning og overgang til arbejde som rådgivere, administratorer og skolesykologer.

Der er mange forskellige uddannelsesorganisationer, som du kan grundigt undersøge, inden du beslutter dig for en bestemt grad. Hvis du har planlægning og logistiske begrænsninger, er online-programmer en god mulighed. Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Uddannelse
 • Grundskoleuddannelse
Studieområde
 • Uddannelse (38)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat