Keystone logo

46 Kandidat Programmer i Uddannelse Gymnasieuddannelse 2024

Filtre

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Uddannelse
 • Gymnasieuddannelse
Studieområde
 • Uddannelse (46)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Kandidat Programmer i Uddannelse Gymnasieuddannelse

  Master 's grader og deres tilsvarende licenser kan være nødvendige for visse karriere. De kan også være gatewayen mellem bachelor- og doktorgradsstudier.

  Hvad er en kandidat i videregående uddannelse? Disse programmer er oftest designet til at forberede potentielle lærere til at instruere elever i post-elementære karakterer. Dette indebærer typisk at fuldføre kurser i en specialisering, såsom kunst, musik, matematik, humaniora eller naturvidenskab og udvikle viden inden for hele området af emner, der udforskes under videregående uddannelse. Kurser i etik, pædagogisk teori, sociologi og bedømmelsesvidenskab er normalt også en del af denne kandidats grad. Studerende bør forvente at bruge et sted mellem to og fire år, før de får en kandidatgrad i videregående uddannelse.

  Mange institutioner tilbyder forberedelse til licensundersøgelser af en bestemt jurisdiktion, og nogle indgår endda i sådanne kurser i programmet.Ud over udarbejdelsen af ​​licenser søger disse programmer ofte at give deres kandidater de nødvendige færdigheder og viden til at lykkes som lærer, såsom effektiv lektionsplanlægning og præcis evaluering af studerende.

  Kig efter indlæggelsesafdelingen for din valgte institution for et præcist og opdateret skøn over undervisningsomkostninger. Dette er ofte den mest pålidelige kilde til sådanne oplysninger.

  Det primære mål for de fleste deltagere i en videregående uddannelses masteruddannelse er at blive lærer. I de fleste jurisdiktioner kræver denne stilling en omfattende proces med uddannelse, praktikophold og licens, før kandidater betragtes som en permanent stilling. Der er nogle gange en ventetid, før en lærer bliver fastslået ved bestyrelsens gennemgang og godkendelse. Lærere er som regel ansvarlige for at udvikle og skabe unikke klasseværelser baseret på uddannelsesteori og institutionelle læringsmål.De er også ofte holdt for at redegøre for succes for studerende under deres vejledning. Lærere har en tendens til at deltage i aktiviteter ud over ledende klasseværelser, såsom rådgivning af student klubber eller coaching atletiske hold.

  Det rigtige sekundære uddannelsesprogram er sandsynligvis derude og venter på dig. Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.