Keystone logo

1 Kandidat Programmer i Handelsstudier Salg Håndtering af vigtige kunder (key account management) 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Handelsstudier
  • Salg
  • Håndtering af vigtige kunder (key account management)
Studieområde
  • Handelsstudier (1)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Popular locations

Kandidat Programmer i Handelsstudier Salg Håndtering af vigtige kunder (key account management)

Med en Master i Key Account Management, kandidater er indviet i højere stillinger inden for en række blomstrende industrier. Den viden, der opnås ved denne avancerede grad gør fremtidige jobsøgende højt værdsatte dele af disse virksomheder, der søger til kompetent styre kontrakten processen.

For studerende spændt på, hvad der er en Master i Key Account Management, dette område af undersøgelsen involverer krævende viden om erhvervslivets kontrakter, og hvordan de direkte indflydelse arbejdsrelationer mellem flere enheder. Kursusaktiviteter vil involvere dybdegående analyse af begreber integreret at forhandle kontrakter på højt niveau, og instruktører vil omfatte branchefolk for at give en virkelige verden perspektiv til de studerende.

En stor fordel ved disse programmer er evnen til at arbejde i stort set alle brancher tænkelige. Det giver fleksibilitet til kandidater, der søger ubegrænsede muligheder over hele verden.Kandidater kan også forvente mange lukrative job muligheder takket være uddannelsesniveauet involveret, hvilket gør dem en leder inden for key account management.

De samlede udgifter til undervisning for at opnå en kandidatgrad varierer ganske lidt afhængigt af et par faktorer. Når man ser ind i en potentiel skole, skal eleverne også forhøre sig om de samlede udgifter til undervisning for at sikre, det er den rigtige pasform til dem.

For så vidt angår karriere angår, kan de besidder en Master i Key Account Management forventer en række givende og tilfredsstillende jobmuligheder efter endt uddannelse. Dette omfatter en række ledende stillinger for højt profilerede virksomheder, der søger bistand med fusioner og opkøb proces, der kræver håndtering kontraktlige tvister mellem en række vigtige aktører. Kandidater kan også sikre arbejde som øverste niveau forhandlere, hvilket er en værdifuld evne over virksomhedernes verden.Andre karriere muligheder omfatter salgsdirektør, business ingeniør, og poster relateret til projektledelse.

Mens er vigtigt efteruddannelse, ikke alle studerende har mulighed for at deltage i klasser på skolen efter eget valg. I så fald kan online klasser være en stor mulighed. Mange institutioner tilbyder online kurser til de studerende ikke er i stand til fysisk at deltage i undervisningen, uanset om denne skyldes ubekvemme placering eller mangel på tid. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.