Keystone logo

55 Kandidat Programmer i Biovidenskab Havebrug 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Biovidenskab
  • Havebrug
Studieområde
  • Biovidenskab (55)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Biovidenskab Havebrug

Mange bacheloruddannelser fører naturligt til uddannelse på uddannelsesniveau. En mulighed på dette niveau er en kandidatgrad. Masteruddannelserne giver generelt faglig uddannelse til en bestemt karriere.

De studerende med en bachelor baggrund i jordvidenskab eller beslægtede områder kan være interesseret i at vide, hvad der er en Master i Havebrug. Gartneriet søger menneskeligt engagement med miljøet for at skabe kreative løsninger til at løse problemer i forbindelse med landbrug, landskabsdesign og måder, hvorpå folk udnytter jorden. Underfelter og specialiseringsområder kan omfatte blomsteravl, drivhusteknologi, vinavl, vandbevarelse, planteavl, diætindgreb og landbrugsøkosystemer.

Gennemførelse af en kandidatgrad inden for gartneriet kan give eleverne bedre kommunikationsevner, især når det drejer sig om at dele og præsentere viden om havebrugsforskning, strategi og design. Desuden skal kandidater kunne identificere og vurdere forskellige problemer og løsninger vedrørende landskaber og landbrug.

Med fuld tid studieprogrammer kan en Master i Havebrug færdiggøres om cirka to år. Deltidsprogrammer kan tage op til tre til fem år. Finansielle omkostninger varierer afhængigt af placeringen af ​​instruktionen.

Afhængig af den studerendes specialisering kan en kandidatgrad inden for gartneri føre til en bred vifte af karriere. Disse kan være baseret på forskning, landskabsdesign, bevaring, dyrkning, biogenetik eller markedsføring. Eksempler på specifikke karriere omfatter landskabsarkitekt, biogenetiker, molekylærforsker eller professor eller foredragsholder. Andre muligheder omfatter at arbejde som leder for en børnehaver, vinterhave eller offentlig have; at starte en virksomhed som frugt- eller grøntsagsproducent eller inspicere kvaliteten af ​​landbrugsproduktionen, der drives af private eller offentlige virksomheder.

Horticulture graduate kurser tilbydes i mange lande rundt om i verden. Der er også muligheder for at deltage eller hele programmet online. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.