Keystone logo

9 Kandidat Programmer i Ingeniørvidenskab Marineteknologi Marineteknologi 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Ingeniørvidenskab
  • Marineteknologi
  • Marineteknologi
Studieområde
  • Ingeniørvidenskab (9)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Kandidat Programmer i Ingeniørvidenskab Marineteknologi Marineteknologi

En master 's grad er en avanceret studieforløb åbent for studerende, der har afsluttet en bachelor-grad. De fleste mester 's uddannelser kræver tre år at gennemføre, og typisk har en kombination af forelæsninger og selvfølgelig arbejde med praktisk forskning. En master 's afhandling kræves generelt som en komponent for at tjene den grad.

Nogle studerende spørger, "Hvad er en Master i Ocean Engineering? " Graden, også kaldet maritim teknik, fokuserer primært på uddannelse og forskning med hensyn til udformning, konstruktion og drift af skibe hav og strukturer. Emner inden for studiet af ocean engineering dækker området af termiske, mekaniske, elektriske og automation engineering som de vedrører havet håndværk kraftværker og andre systemer.

En Master i Ocean Engineering er en grad, der kan tjene godt for muligheder i de maritime industrier, herunder olie og forskningsfaciliteter bygget på vand og skibe på havet.Specialister i ocean engineering typisk beherske et bestemt fagområde vedrørende bølger, strøm og uregelmæssige hav, samt selvfølgelig studier i elproduktion og distribution i maritime forhold. Dygtige ocean ingeniører er påkrævet i anlæg på havet og ocean fartøj kraftværk operationer.

Omkostningerne ved en Master i Ocean Engineering varierer prægtigt afhængig af mange faktorer, såsom hvor programmet er placeret, og mere. Der er mange faktorer at overveje foregribe udgifter til en master 's grad, herunder den nødvendige tid til at gennemføre undersøgelser med tre eller fire år.

Karrieremuligheder åbne for en vellykket gennemførelse af en mester 's grad i ocean engineering omfatter mange positioner i felter maritime industri og ministerier og agenturer, der fører tilsyn forsendelse og naval forsvar.Det er ikke kun havet skibe, men også maritime strukturer såsom olieplatforme og forsøgsstationer kræver ocean ingeniører til at vedligeholde og drive de komplekse systemer af kommunikation, elproduktion og -distribution, og meget mere.

Mange universiteter over hele verden tilbyder en Master i Ocean Engineering. Program krav varierer. Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.