Keystone logo

1 Kandidat Programmer i Humaniora Sprogstudier Latinamerikanske studier 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Humaniora
  • Sprogstudier
  • Latinamerikanske studier
Studieområde
  • Humaniora (1)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Popular locations

Kandidat Programmer i Humaniora Sprogstudier Latinamerikanske studier

International virksomhed og forretninger er et voksende område, krævende fagfolk med sproget og kulturel forståelse er nødvendige for at arbejde i en sammenhængende verden. Tilbyder en tværfaglig tilgang, en Master i Hispanic Studies giver eleverne en bred forståelse af latinamerikanske historie, kultur og politik. Med en uddannelse i Hispanic studier, kan eleverne gå i gang med en karriere uden geografiske grænser.

Hvad er en Master i Hispanic Studies? Det er et tværfagligt grad, der spænder latinamerikanske historie, kultur og politik. Afhængig af studerendes interesse, kan undersøgelse skræddersys til en række forskellige indsatsområder. Kursusaktiviteter omfatter antropologi, historie, kulturstudier, latinamerikansk litteratur og sprog samt politik og internationale relationer. I løbet af programmet, de studerende også undersøge temaer og undersøger teorier for at få en bedre forståelse af moderne Latinamerika.

En Master i Hispanic Studies giver eleverne et indgående kendskab til Latinamerika. Den tværfaglige tilgang giver de studerende en bred forståelse af de historiske, kulturelle og politiske spørgsmål. Fordi programmer er fleksible, er studerende i stand til at strukturere et studieforløb, der passer til deres individuelle faglige interesser.

Programmer udbydes i lande og skoler rundt om i verden, og priserne varierer meget. Hvis du vil vide mere om de omkostninger og kursustilbud, skal du forbinde direkte med skoler tilbyder Master i Hispanic Studies.

Kandidater med en Master i Hispanic Studies er parate til at komme ind i verden af ​​erhvervslivet, den akademiske verden eller politik. Den stigende internationale efterspørgsel efter tosprogede fagfolk parret med den dybe kulturelle forståelse, at de studerende erhverver åbner dem op til en karriere i hele verden.Almindelige karriereveje omfatter kulturelle anliggender officer, international business professionelle, oversætter, offentlig administrator, pædagog, import / eksport specialist, og internationale forbindelser professionel.

For studerende, der brænder for latinamerikanske emner, en Master i Hispanic Studies åbner uendelige karrieremuligheder. Uanset om du ønsker at deltage på fuld tid eller deltid, der er programmer til at passe din tidsplan. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.