Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 7 Kandidat i Historiske forskningsmetoder 2023/2024

7 Kandidat Programmer i Historiske forskningsmetoder 2023/2024

Oversigt

Studerende får normalt masterstudier efter at have gennemført en specialiseret serie af kursusarbejde. Kandidatuddannelser er ph.d.-grader og tjener ofte som forudsætninger for ph.d.-uddannelser.

Hvad er en kandidat i historiske forskningsmetoder? Denne type uddannelsesprogram har til formål at udvikle elevernes forskningsfærdigheder og forståelse af forskningsdesign. Programmer dækker typisk en bred vifte af historiske emner, som eleverne udforsker gennem forskning, såsom kolonist erobring og social forandring, regering og politik, slaveri, kultur og samfund og historiske perspektiver på køn. Programmer er ofte struktureret, så de studerende kan specialisere sig i et specifikt forskningsområde, som blandt andet Afrika, Asien, Mellemøsten. De kulminerer ofte med en afhandling. Mange programmer kan afsluttes i så få som to år.

Kandidater, der tjener en mester i historiske forskningsmetoder, kan udvikle en dybere intellektuel nysgerrighed, der kan bruges i enhver fremtidig karriere eller akademisk venture. Studerende kan også udvikle upåklagelig kritisk tænkning og organisatoriske færdigheder, der forbedrer forskningsprojektets levedygtighed.

Flere faktorer kan bidrage til omkostningerne ved indskrivning i en kandidatuddannelse, såsom programvarighed og institutionelle gebyrer. At kontakte hver skole direkte er ofte den bedste måde at opdage klare prisoplysninger på.

At tjene en mester i historiske forskningsmetoder kan skabe karrieremuligheder både inden for og uden for traditionelle akademiske rammer. Kandidater kan finde arbejde i akademiske rammer som lærere, professorer og direktører. Studerende kan også være kvalificeret til at udfylde stillinger som forlag, arkivister, mediaspecialister, marketingdirektører, museumsforvaltere og parkere. I det væsentlige kan ethvert erhverv, der værdsætter forskningsmæssige færdigheder og effektiv kommunikation, være en passende pasform for dem, der har opnået denne kandidatgrad.

En Master of Historical Research Methodologies program kan findes over hele kloden i universiteter og gymnasier. Nogle institutioner har endda online grad muligheder. For at lære mere, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Humaniora
  • Historie
  • Historiske forskningsmetoder
Studieområde
  • Humaniora (7)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat