Keystone logo

96 Kandidat Programmer i Turisme og hotelvirksomhed Hotelvirksomhed 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Turisme og hotelvirksomhed
  • Hotelvirksomhed
Studieområde
  • Turisme og hotelvirksomhed (96)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Turisme og hotelvirksomhed Hotelvirksomhed

Hospitality Management er et spændende og udfordrende område ideelt for studerende, der nyder at arbejde tæt sammen med kunderne, og i spidsen for en gruppe medarbejdere. Master of Hospitality Management programmer er designet til studerende med en bachelor-grad, der gerne vil øge deres chancer for beskæftigelse i en lederrolle inden for restaurationsbranchen. Studerende indskrevet i Master of Hospitality Management programmer typisk specialiserer sig i et bestemt område af sektoren, som turisme, International Hospitality Management, Administration, Experience Design, Hotel, Resort and Spa Management eller Restaurant Management.

Tilbydes på fuld tid, deltid, online eller fjernundervisning studie tidsplan, kan Master of Hospitality Management studerende vælge det niveau af fleksibilitet, de har brug for i deres akademiske tidsplan.Universiteter og institutioner i Australien, Belgien, Grækenland, Japan, Schweiz, Tyrkiet, Storbritannien, USA eller De Forenede Arabiske Emirater, for at nævne et par stykker, er forpligtet til at træne de studerende til at bruge uafhængige analytiske færdigheder til at løse problemer, som de sandsynligvis vil støde på på jobbet engang arbejder i Hospitality Management.

Du kan kontakte en af ​​de fremhævede skoler rundt omkring i verden, der er anført nedenfor ved at udfylde en webformular på bare ét minut. Hvis du er interesseret i at læse mere om en bestemt Master of Hospitality Management programmer nedenfor, skal du blot klikke for at læse mere.