Keystone logo

53 Kandidat Programmer i Turisme og hotelvirksomhed Hotelvirksomhed Hotelvirksomhedsledelse 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Turisme og hotelvirksomhed
  • Hotelvirksomhed
  • Hotelvirksomhedsledelse
Studieområde
  • Turisme og hotelvirksomhed (53)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Turisme og hotelvirksomhed Hotelvirksomhed Hotelvirksomhedsledelse

For at forblive konkurrencedygtig i dagens overfyldte arbejdsmarkedet, mange vælger at fuldføre en kandidatuddannelse. Normalt afsluttet i et eller to år, denne grad giver kandidater til at blive myndigheder i deres felt, hvilket giver dem den specifikke viden, de har brug for at gå videre til et højere niveau.

Hvad er en Master i Hospitality Management? Ideen bag dette program er at undervise kandidater, hvad de har brug for at vide for at holde lederstillinger i turisme og gæstfrihed industri. Dette kan omfatte konkrete færdigheder som marketing, drift, finansiel planlægning, menneskelige ressourcer og forretningsudvikling samt generelle kompetencer såsom ledelse, organisation, problemløsning og projektledelse. Kursusaktiviteter omfatter ofte klasser på turistsektoren og gæstfrihed og dens udvikling.

Stærk ledelse og ledelsesmæssige færdigheder er nyttige i mange karrierer samt i hverdagen, som er en del af det, der gør dette kandidatuddannelse så tiltalende.Kandidater også forlade med en solid forståelse af turistindustrien og hvordan det påvirker forskellige aspekter af samfundet.

Omkostningerne ved en kandidatgrad i gæstfrihed ledelse kan variere fra skole til skole og fra land til land. Prisen afhænger også af programmets varighed, hvilket er hvorfor det er tilrådeligt at kontakte indlæggelser kontor af dit valgte uddannelsesinstitution for nøjagtig undervisning og gebyrer.

En af de største fordele ved at vælge at tjene en Master i Hospitality Management er, at det kan åbne et stort beløb af døre til karrieremuligheder efter endt uddannelse. Mangfoldigheden af ​​industrien betyder kandidater kan arbejde i, hotelsektoren, aktiviteter / sektor ture krydstogt sektor eller endog i forskning og udvikling. Nogle specifikke eksempler på stillingsbetegnelser er hotel manager, cruise direktør, driftschef, udviklingschef og konsulent.

Der er muligheder over hele verden, så du kan studere i klasseværelset eller endda online, så det er vigtigt at finde den løsning, der er rigtige for dig. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.