Keystone logo

17 Kandidat Programmer i Naturvidenskaber Geografi Humangeografi 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Naturvidenskaber
  • Geografi
  • Humangeografi
Studieområde
  • Naturvidenskaber (17)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Naturvidenskaber Geografi Humangeografi

En kandidatgrad er en avanceret grad, der bygger på de oplysninger, der er etableret i bachelorstudier. Målet med kandidatuddannelser som denne er at yde specialiseret faglig udvikling inden for visse kernekompetenceområder, der giver eleverne mulighed for at forfølge nye muligheder fagligt og fagligt.

Hvad er en kandidat i human geografi? Det er en grad fokuseret på undersøgelsen af ​​menneskelig bevægelse og befolkningstæthed over hele verden. Human geography kurser tendens til at dække store logistiske problemer, der påvirker flere nationer, fra ressourcebehov til grænser og grænser. Nogle programmer specialiserer sig specielt i grænseundersøgelser, men selv for dem, der tager en ekspansiv udsigt, udgør dette underpunkt rygraden i graden.

Studerende kan få en forståelse for store mønstre af menneskelig bevægelse gennem undersøgelsen af ​​statistisk modellering og disciplineret dokumentation af data. Denne forståelse kan også hjælpe eleverne med at udvikle indsigt i politikker og deres virkninger, hvilket gør dem bedre egnet til de roller, de vil komme ind i efter eksamen. De kan også få organisatoriske færdigheder, mens de mestrer deres kernegrads viden.

Omkostningerne for grader i dette felt ændres ganske lidt alt efter hvilken placering og type skole der overvejes. Det skyldes, at finansieringsmodellerne for højere læreanstalter varierer fra land til land, så du vil have brug for specifikke undersøgelser.

Human geografi kandidater er i efterspørgsel efter stillinger som geospatial analytikere, samle data fra forskellige open-source forskningsprojekter for at oprette og opdatere globale kortlægningssystemer. De søges også til stillinger som projektledere, der udvikler og raffinerer geokodede produkter i fremstillingssektoren. For nylig er menneskets geografi blevet et efterspurgt fagområde for farmaceutiske salgsrepræsentanter også.

Online skoler tilbyder disse uddannelser er udbredt og let at finde. Det tager bare lidt forskning. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.