Keystone logo

11 Kandidat Programmer i Humanistiske professionsstudier 2024

Filtre

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Professionsuddannelse
 • Humanistiske professionsstudier
Studieområde
 • Professionsuddannelse (11)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

   Kandidat Programmer i Humanistiske professionsstudier

   En professionel Master er en sti af undersøgelse, der kombinerer uddannelse og erhvervserfaring på et givet område. Af den tid, de er færdiguddannede, får de studerende en dybdegående forståelse for deres forskningsområde samt faglige kvalifikationer inden for området.

   Hvad er en professionel Master i Humaniora? Denne grad kan tage en række former, men generelt fokuserer på studiet af kultur og samfund. Hvert program er enestående, med et andet sæt af krav og pensum. Nogle skoler tilbyder programmer, der er temmelig ordineret, mens andre tillader eleverne at spille en central rolle i at skabe deres egen læseplan og udforske en række områder. Kursusaktiviteter kan omfatte klasser på anvendt sociologi, politik, kommunikation og journalistik, økonomi og sprog, kunst. Studerende normalt skal vælge en eller to af disse områder for at specialisere deres grad.

   En afgørende fordel for denne grad er dens enorme udvalg af emnet.Humaniora omfatte de mange forskellige komponenter i den menneskelige kultur og samfundsvidenskab. Inden for dette enorme område af undersøgelsen, kan de studerende vælge at fokusere på den særlige facet, der interesserer dem mest.

   Udgifterne til disse programmer vil variere fra skole til skole. Hvis du ønsker at vide mere specifikke oplysninger om undervisning af et bestemt program, skal du kontakte skolen direkte gennem indlæggelser kontor.

   En professionel Master i Humanistisk er temmelig åben i form af karriere. Fordi pensum af disse programmer kan antage mange former, kan graden give studerende til at fokusere på en række forskellige områder, herunder historie, religionsvidenskab, sociologi og politik. Med yderligere skolegang, kan kandidater finde arbejde som akademikere, politikere og advokater. De kan også komme ind i arbejdsstyrken som journalister eller bruge deres færdigheder til non-profit arbejde.I sidste ende, kan en professionel Master i Humanistisk program føre eleverne i mange forskellige givende og stimulerende faglige retninger.

   Hvis du er interesseret i at lære mere om de mange Professional Master i humanistiske uddannelser aktuelt tilgængelige og begynder i ansøgningsprocessen, er det første skridt at finde den skole, der vil opfylde dine behov og hjælpe dig med at nå dine professionelle mål. Vores søgbar database over programmer kan være meget nyttige i denne henseende. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.