Keystone logo

16 Kandidat Programmer i Samfundsvidenskab International politik Humanitær bistand 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Samfundsvidenskab
  • International politik
  • Humanitær bistand
Studieområde
  • Samfundsvidenskab (16)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Samfundsvidenskab International politik Humanitær bistand

Kandidatuddannelsen er en avanceret legitimation, der indikerer, at en studerende har opnået beherskelse af et felt kernevidenskaber og vidensbase. At følge en er ofte en måde for fagfolk at skelne deres færdighedssæt, før de gør karrieremuligheder.

Hvad er en kandidat i humanitær bistand? Det er en kandidatgrad, der bygger på mere generelle studier i den offentlige orden og nødhåndtering ved at undervise eleverne de grundlæggende færdigheder, der er nødvendige for at forstå de bedste praksis for at yde humanitær bistand uden for eget land. Disse færdigheder kan give eleverne mulighed for at hjælpe direkte institutionelle og praktiske ressourcer effektivt og til den bedste fordel for dem, der er ramt af enhver form for omvæltning eller katastrofe.

At gennemføre en grad i humanitær bistand betyder at lære at bruge ressourcer effektivt, mastering prioritetsstyring og forståelse for, hvordan man kan assimilere information fra flere kilder. Disse færdigheder er ikke kun nyttige i en humanitær karriere, men de er også nyttige i livet, fordi de hjælper folk med at træffe bedre beslutninger hurtigere.

Udgifterne til en kandidat i humanitær bistand er svære at forudsige. Det afhænger meget af programmets format, såvel som dets placering. Uddannelsesudgifter varierer fra land til land og skole til skole.

Kandidater med grader i humanitær bistand søges ofte af ngo'er og regeringer samt internationale virksomheder. Deres ekspertise gør dem til førende kandidater til projektlederstillinger i katastrofehjælp. De kan også besidde den ideelle færdighed til job som diplomater. I den private sektor kan de være velegnede til kvalitetssikringstekniker og tilsynsroller i tillæg til projektledelsesroller.

At finde den rigtige uddannelsen er et spørgsmål om at kigge på de rigtige steder. Tjek online-murstens- og murstenprogrammer, og husk, at dine bedste muligheder kan være tilgængelige i udlandet. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.