Keystone logo

89 Kandidat Programmer i Biovidenskab Husdyrvidenskab 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Biovidenskab
  • Husdyrvidenskab
Studieområde
  • Biovidenskab (89)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Biovidenskab Husdyrvidenskab

Kandidatuddannelser kræver, at du demonstrerer en avanceret viden i dit specifikke studieområde. Afhængigt af fagområdet kan programmerne vare mellem et og fire år.

Hvad er en Master i Animal Science? Dette studieområde fokuserer på vækst, ernæring, laktation og reproduktion af dyr med økonomisk interesse samt ledsagende dyr. Du vil sandsynligvis undersøge måder at forbedre dyrs sundhed og velfærd og forbedre deres produktivitet. På kandidatniveau kan du vælge at specialisere din undersøgelse i en bestemt type dyr, såsom fjerkræ, kvæg, hunde, katte, får, heste eller svin.

Mange dyre videnskabsprogrammer lægger vægt på ledelse, som kan forberede dig på lederskabspositioner. Derudover kan evnen til at opfatte mønstre og organisere data hjælpe med din fremtidige karriere og i andre aspekter af dit liv.

Uanset om du vælger at fremme din uddannelse i en traditionel klasseværelse eller gennem et virtuelt klasseværelse online, er prisen vigtig. Mange faktorer påvirker undervisningen, så det er bedst at kontakte din valgskole direkte.

Som dyreforsker kan du finde arbejde i en række forskellige job inden for brancher som landbrug, undervisning og regering. En højere grad giver også mulighed for flere muligheder i undervisning og forskning. Du kan muligvis udvikle en karriere som forskningsassistent på et universitet. Andre muligheder kan være tilgængelige i dyresundhedsindustrien. Hvis du vil arbejde mere praktisk med dyr, kan du forfølge karriere som dyretekniker eller husdyrforvalter.

En Master i Animal Science program kan findes hos en række institutioner over hele kloden. Du kan endda tjene en grad fra komforten i dit eget hjem, da mange universiteter tilbyder online-programmer.Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.