Keystone logo

29 Kandidat Programmer i Sport og motionsstudier Idrætsvidenskab Idræts- og træningspsykologi 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Sport og motionsstudier
  • Idrætsvidenskab
  • Idræts- og træningspsykologi
Studieområde
  • Sport og motionsstudier (29)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Sport og motionsstudier Idrætsvidenskab Idræts- og træningspsykologi

For at ansøge om en kandidatuddannelse, skal man have en bachelor-grad. For studerende interesseret i at uddybe deres kærlighed til sportspræstationer, kan en Master i Idræt og motion Psykologi være et godt program til at tage.

Du kan tænke, hvad er en Master i sport og motion Psykologi? Denne grad giver de studerende med vigtig viden om, hvordan den menneskelige ydeevne påvirkes af sindet i realm af konkurrenceidræt. Studieordningen varierer afhængigt af hvilken program du tager, men eksempler på klasser omfatter kognitiv neurovidenskab, molekylærbiologi og menneskelig motorisk adfærd. Mange programmer vil give en praktikplads i slutningen, så de studerende kan finpudse deres lærte færdigheder i en virkelige liv indstilling.

Kandidater med en Master i Idræt og motion Psykologi lære meget om sundhed og menneskelig bevægelse, hvilket er til gavn ikke blot fagligt, men på et personligt plan.Der er også en bred vifte af karrieremuligheder for dem med denne professionelle grad.

Studerende kan tjene en kandidatgrad i sport og motion psykologi i skoler rundt omkring i verden. Hvert program er anderledes, og placeringen kan i høj grad påvirke, hvor meget programmet vil koste. Kontakt skolerne, du er interesseret i at finde ud af, hvor meget en grad kan koste dig.

Der er mange karrieremuligheder for dem interesseret i sport og motion psykologi. Kandidater kan arbejde i videnskabelige stillinger, såsom instruktør, sport psykolog for en atletisk afdeling eller faglig organisation eller direktør for sport psykologi. Kandidater kan også arbejde i privat praksis som en mental træning konsulent, coach pædagog eller rådgiver. Andre muligheder omfatter en akademisk træner, atlet forbindelsesofficer, performance livsstil koordinator, livet Services Manager, eller spiller udviklingschef.

Det kan være muligt at tjene en kandidatgrad ved at tage de fleste af dine klasser online. For at finde ud af, hvilke skoler tilbyder denne mulighed, at søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.