Keystone logo

9 Kandidat Programmer i Idrætsinstruktion 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Sport og motionsstudier
  • Idrætsstudier
  • Idrætsinstruktion
Studieområde
  • Sport og motionsstudier (9)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Idrætsinstruktion

En kandidatgrad er en postgraduate udpegning, der kræver færdiggørelse af en bacheloruddannelse før ansøgning. Besidder en kandidatgrad betyder den enkelte har vist en avanceret viden om et bestemt studieområde.

Hvad er en Master of Sport Instruction? Sportsinstruktion falder ind under kategorierne sportscoaching, sportsforvaltning og sportsstudier. De fleste programmer forbereder dig til at opfylde kravene til førende individ- og holdesport på alle niveauer. På kandidatniveau vil du højst sandsynligt blive introduceret til en avanceret forståelse af trænings- og ledelsesteknikker, sportsfærdigheder, menneskelig mental og fysisk udvikling og up-to-date teknologiske fremskridt i atletisk evaluering.

En uvurderlig færdighed, du kan få ved at gennemføre et sportsinstruktionsprogram, er, hvordan man motiverer andre til selvforbedring. Du kan sandsynligvis få lederskabsfærdigheder såvel som evnen til at løse problemet.Disse færdigheder forbereder dig til avancerede karriere i og ud af sportsbranchen.

Sportsundervisning og coaching grader tilbydes på gymnasier og universiteter over hele verden. Du kan endda tjene en kandidatgrad online. Afhængig af placeringen og længden af ​​programmet kan omkostningerne variere meget. Kontakt skolen efter eget valg for mere præcis information om undervisning og gebyrer.

Ved at tjene en mester i sportsinstruktion kan du kvalificere dig til sportscoaching på uddannelsesinstitutioner, hvor du arbejder med børn i forskellige aldre, eller du kan helst foretrække en mere overordnet stilling som sportsadministrator. Sportsadministratorer sikrer en vellykket drift af sportsorganisationer. Der er også mulighed for at blive en motion fysiolog, hvor du vil fokusere på, hvordan kroppen reagerer på træning og motion.

At tjene en højere grad kræver engagement og disciplin.Online mastergradsprogrammer i sportsinstruktion giver dig mulighed for at fortsætte din uddannelse, mens du rejser en familie eller tjener. Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.