Keystone logo

46 Kandidat Programmer i Sport og motionsstudier Idrætsstudier 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Sport og motionsstudier
  • Idrætsstudier
Studieområde
  • Sport og motionsstudier (46)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Sport og motionsstudier Idrætsstudier

For at opnå en kandidatgrad skal du demonstrere, at du har mestret dit studieområde. Når du er færdig med din bachelorgrad, er en kandidatgrad bare en af ​​de postgraduate muligheder, der er til rådighed for dig.

Hvad er en kandidat i sportsstudier? Det er studiet af motion og sport med det formål at forberede eleverne til at træne på college-niveau. Denne grad har en tendens til at give et stærkt fundament i sportsadministration, ledelse og økonomi. Du kan blive introduceret til forskningsmetoder og teknikker som anvendt til atletik og sportvidenskab og vil sandsynligvis få en forståelse for coachingteori og strategier. Du kan endda blive fortrolig med aktuelle spørgsmål og juridiske aspekter af sportsundervisning og ledelse.

Du kan lære mange ledelsesmæssige færdigheder, som at delegere og motivere, i et sportsstudieprogram, der kan føre til roller i ledelsen.At forstå atleternes individuelle behov kan give dig mulighed for bedre at forstå de individuelle behov hos andre i dit liv.

Udgifterne til undervisning og gebyrer varierer meget mellem universiteterne. Postgraduate grader kommer i mange former og størrelser. Når du finder et program, der interesserer dig, skal du kontakte adgangskontoret for yderligere information.

At opnå en kandidatgrad i sportsstudier adskiller dig fra andre personer i sportsbranchen på grund af det avancerede uddannelsesniveau, hvilket kan føre til job inden for mange områder i sportsbranchen, fra ledelse til PR til salg. Du kan endda fortsætte med at være general manager for et større sportshold eller forfølge karriere i undervisningen, hvor du måske har mulighed for at træne en række sportshold. Denne grad åbner også døre til job i sportsadministration.

Hvis du allerede har et job, der betaler regningerne, kan det være umuligt at forfølge en postgraduate grad.Internettet har givet universiteter over hele kloden mulighed for at tilbyde online masteruddannelser, der giver dig mulighed for at passe højere uddannelse i dit liv. Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.