Keystone logo

77 Kandidat Programmer i Sport og motionsstudier Idrætsvidenskab 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Sport og motionsstudier
  • Idrætsvidenskab
Studieområde
  • Sport og motionsstudier (77)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Sport og motionsstudier Idrætsvidenskab

En master 's grad er ofte det naturlige næste skridt i udviklingen af ​​mange karrierer, der giver kandidater med større indtjeningspotentiale og mobilitet opad inden for deres valg.

Hvad er en Master i Idræt? Denne avancerede grad kan betyde mange forskellige ting, afhængigt af fokus for et individuelt program. Groft, sport videnskab grader fokuserer på avancerede videnskabelige begreber i relation til sport og biologi eller evidensbaseret træning. Dette kan omfatte sports medicin, specialiserede grader i bevægelse videnskaber og forebyggelse af personskader, og selv coaching psykologi programmer. Consulting enkelte programmer for at lære mere om deres fokusområder for undersøgelsen vil fortælle dig mere.

Den videnskabelige forståelse af den menneskelige krop har en lang række applikationer til en karriere i sport, både for atleter og trænere, som gør en uddannelse i idræt vigtig for alle, der arbejder med mennesker i disse roller.Ved at forstå evidensbaserede metoder til vurdering af ydeevne, sikkerhed og risikostyring, eleverne er bedre i stand til at hjælpe atleter nå og vedligeholde maksimal ydeevne i hele deres karriere.

Omkostninger til programmer i idræt er meget varierende og afhænger af både placeringen af ​​programmet. Det kan også variere på grund af mængden af ​​hands-on laboratorium videnskab i studieordningen, da der ofte materielle gebyrer og andre relaterede omkostninger. Hvis du vil vide mere om omkostningerne for Idræt programmer, er det bedst at forskning enkelte skoler.

Karriere i idræt er primært i coaching og uddannelse, og de kan indeholde nogen rolle, der passer ind i disse kategorier. De, der opnår avancerede grader i emnet typisk udgør det højeste niveau af coaching og uddannelse af personale, og da deres erfaring bygger, kan de blive meget efterspurgt af større idrætsorganisationer ved de faglige og kollegiale niveau.De har også tendens til at være fælles i organisatoriske positioner i skolealderen atletiske programmer og andre former for idrætsundervisningen.

Idræt er et voksende område, og internationale muligheder for undersøgelse er tilgængelige fra en række forskellige universiteter. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.