Keystone logo

149 Kandidat Programmer i Sport og motionsstudier Idrætsvirksomhed 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Sport og motionsstudier
  • Idrætsvirksomhed
Studieområde
  • Sport og motionsstudier (149)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Sport og motionsstudier Idrætsvirksomhed

Indhentning en videregående uddannelse er en måde for fagfolk på området til at forbedre deres eksisterende færdigheder og blive mere rustet til at lykkes i deres konkurrencepræget område af valg.

Hvad er en Master i Sport Business? Også kendt som en Master of Sports Management eller Sport Administration, er en avanceret grad designet til at forøge tidligere arbejde udført på bachelor-niveau. De kursusaktiviteter fremhæver en række færdigheder og vidensområder og samtidig binder i de specifikke måder, som de interagerer i sport-relaterede virksomheder, herunder teamledelse. Kandidater fra disse programmer befinder sig parat til en række ledende roller inden sports franchises og relaterede virksomheder.

Mange studerende vælger at forfølge deres kandidatgrad, fordi de har været en succes i entry-level positioner i feltet, eller de er blevet forfremmet og ønsker at demonstrere deres vilje til mere ansvar og videre faglig udvikling.

Omkostningerne til sport management programmer er meget forskellige, afhængigt af type og placering program. Den bedste måde at lære mere om omkostningerne ved programmerne er at forske dem individuelt.

Folk, der komplette avancerede grader i sporten business eller sport management er parate til at bevæge sig op ad stigen inden professionel sport franchise på forskellige niveauer, der giver dem mulighed for alsidighed til at finde deres bedste muligheder for beskæftigelse ved at dyrke en færdighed sæt, der overskrider individuelle sportsgrene og fokuserer på de strategiske valg, der hjælper franchise i enhver sport vokse. Det er ikke ualmindeligt, at ledere på øverste niveau i de fleste holds hierarkier ledelse til at bestå af dimittender fra top-niveau sport management programmer.

Med eksplosionen af ​​muligheder på dette område i de seneste år, er der rigelig valg for studerende interesseret i at forfølge grader gennem disse programmer.Universiteter i mange lande i øjeblikket konkurrerer om kvalitet studerende som deres programmer fortsætte med at udvide. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.