Keystone logo

25 Kandidat Programmer i Sport og motionsstudier Idrætsvirksomhed Idrætsvirksomhedsledelse 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Sport og motionsstudier
  • Idrætsvirksomhed
  • Idrætsvirksomhedsledelse
Studieområde
  • Sport og motionsstudier (25)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Sport og motionsstudier Idrætsvirksomhed Idrætsvirksomhedsledelse

En kandidatgrad er en toårig rejse, der tager en kandidat med en bachelorgrad, dybere ind i hans eller hendes valgte emne. Nogle studerende forfølge denne grad straks efter afslutningen af ​​en fireårig grad eller mange år senere, mens de arbejder på deres karriere.

Du kan undre dig over, hvad er en kandidat i Sports Business Management? Dette felt er en hybrid af sportskendskab og forretningsadministration. Nogle kurser du kan forvente at tage omfatter business management, gruppe forhandlinger og finansiering. Du kan også forvente at studere mere detaljeret den valgte sport, der er en del af din uddannelse. Som en forudsætning kan du måske studere indledende business management.

Nogle af de færdigheder, du kan lære i dette program, omfatter ledelse, netværk og kommunikation. Hver af disse færdigheder er vigtig for at arbejde i sportsforvaltning, men er også nyttige i din hverdag. Netværk kan kommunikationen hjælpe dig med personlige interaktioner, mens ledelsen kan hjælpe dig med at holde orden og delegere opgaver.

At betale for en kandidatgrad, se efter hjælp fra din valgte skole. Mange steder tilbyder økonomisk støtte til kandidatstuderende, da det krævede uddannelsesniveau kan gøre det vanskeligt at have et job.

Når du leder efter et job efter at have optjent en kandidatgrad i sportsforvaltning, har du mange muligheder. På virksomhedssiden kan du søge efter stillinger inden for en idrætsforeningens kontor eller ejerudvalg. På sportssiden kan du gå ind i kontraktforhandlinger som advokat for en atlet eller et hold. En bred forståelse af emnet kan også kvalificere dig som lærer.

Skoler, der tilbyder denne slags grad, findes i mange lande. Hvis du har brug for at indsnævre din søgning, skal du overveje, hvor langt du vil rejse, og om kurser er tilgængelige online. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.