Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 22 Kandidat i Illustration 2023

22 Kandidat Programmer i Illustration 2023

Oversigt

En kandidatgrad er en postgraduate grad, der betyder avanceret læring i et fagområde. For mange studerende kan denne grad optjenes i 18-24 måneder.

Hvad er en mester i illustration? Et af de vigtigste færdigheder, du kan have som kunstner, er evnen til at tænke strategisk om at bruge kunst til at fortælle en historie. Du vil sandsynligvis lære at skabe tegn og give dem unikke personligheder, mens du tegner dit publikum i historien. Kunst er også inden for rækkevidde med kurser i koncepter, komposition, samtidskunst og meget mere. Du kan uddanne dig med praktiske færdigheder inden for kreativ tegning ved hjælp af både digitale og traditionelle (såsom pen og blæk) formater.

At tjene en mester i illustration kan hjælpe dig i en række personlige og professionelle situationer ved at give dig en stemme og tillid til at udtrykke dine ideer. Du vil sandsynligvis lære at dyrke dine kreative visioner og kunst teknikker og få lederskab færdigheder til at bruge til at styre projekter.Du kan også få værdifulde præsentationsfærdigheder, der er sikker på at tjene dig i enhver karrierefelt.

Der er mange kvalificerede skoler, der tilbyder en Master i Illustration. Uddannelsesomkostninger afhænger af den skole, du vælger, og hvor den er placeret. For en sammenbrud af kursomkostninger, kontakt skolen direkte.

Hvis du er en gamer, kan du måske se på spil fra den anden side og hjælpe med at illustrere dem. Hvordan vil du gerne tegne tegneserier eller være tegnefilm? Storyboard-kunstnere er altid efterspurgte, uanset om de er i reklamebureauer eller i Hollywood. Uanset om det er digitalt eller trykt, vil bøger altid have brug for en dækdesigner, eller måske vil du illustrere børnebøger. Alle disse karriere kræver illustrative evner.

Hvis du er klar til at udforske denne karrierevej, er der en række skoler over hele verden, du kan deltage via internetbaserede tilbud.Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Kunststudier
  • Illustration
Studieområde
  • Kunststudier (22)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat