Keystone logo

125 Kandidat Programmer i Ingeniørvidenskab Industriteknologi 2024

Filtre

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Ingeniørvidenskab
 • Industriteknologi
Studieområde
 • Ingeniørvidenskab (125)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Kandidat Programmer i Ingeniørvidenskab Industriteknologi

  En Master i Industrial Management er for studerende, der ønsker at udforske kurser koncentrere sig om industriel virksomhed og teknisk ledelse. Holding en videregående uddannelse på dette område giver en konkurrencefordel i dette ekstremt krævende område.

  &nbsp

  Hvad er en Master i Industrial Management? En Master i Industrial Management udstyrer de studerende med den nødvendige viden såsom drift og organisering af industrielle processer. Deltagerne vil også lære om de grundlæggende byggesten i systemanalyse, industrielle anlæg ledelse og international handel. Studerende kan vælge indstillinger fra en omfattende vifte af kurser, der matcher deres interesser; dette kan omfatte teknisk ledelse, international teknologiledelse og menneskelige faktorer i teknik.

  &nbsp

  Der er et væld af grunde til, at de studerende beslutter at forfølge en Master i Industrial Management.Programmet lærer en række begreber, herunder management informationssystemer og international teknologiledelse. Derudover en videregående uddannelse på dette område gør det muligt for enkeltpersoner at rykke hurtigt i offentlige institutioner, produktionsvirksomheder og rederier.

  &nbsp

  Omkostningerne svinger afhængig af institutionen, og uddannelsen varer mellem et og tre år. Det er nødvendigt for potentielle studerende til at forske i skole grundigt for at sikre, at programmet tilbydes passer til deres forventede mål.

  &nbsp

  Personer, der tjener deres kandidatgrad befinder sig i stor efterspørgsel efter en række stillinger, såsom en fremstillingsvirksomhed instruktør, transport koordinator, systemer leder eller produktion vejleder. Disse beskæftigelsesmuligheder bliver mere og mere konkurrencedygtige.Studerende vil udvikle en stærkere industriel ledelse fundament ved at lære at interagere med fakultet, studerende og branchefolk gennem intensiv læring erfaringer.

  &nbsp

  Internationale og indenlandske muligheder er tilgængelige på en række forskellige universiteter. Online-programmer er en ideel mulighed for studerende, der bor rundt om i verden, der har begrænset adgang til en facilitet. Internet-baserede muligheder også tage højde for mennesker, der kræver en fleksibel tidsplan. For at finde den perfekte skole for dig, at søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.