Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 37 Kandidat i Industrielt design 2023

37 Kandidat Programmer i Industrielt design 2023

Oversigt

Studerende, der ønsker at blive fagfolk inden for industrielt design, opfordres til at forfølge en master i industrielt design. I dette program lærer eleverne at anvende forskellige designpraksis og teknikker for at udvikle et strømlinet færdig industrielt design.

&nbsp

Hvad er en kandidat i industrielt design? En kandidat i industriel design er et program, der lærer eleverne hvordan man skal gå om at udvikle kvalitets industrielle design gennem en kreativ og effektiv proces. Studerende, der gennemfører programmet, er udstyret med de nødvendige viden og værktøjer til at skabe design, der kan forbedre samfund og brugere. Studerende lærer at designe produkter og planer, der kan forbedre mange forskellige brancher, herunder belysning, grafik, bilindustrien, emballage, møbler, udstilling, arkitektur, video, produkter, medicinsk udstyr, bordplade og meget mere.

&nbsp

Studerende, der med succes har fået en Master i Industrial Design, vil blive bevæbnet med den uddannelse og erfaring, der er nødvendig for at forfølge vellykkede karriere inden for industrielt design. Fordi programmet tilbyder så mange forskellige fokusområder, kan eleverne specialisere sig i et område, hvor de er mest trukket.

&nbsp

Udgifterne til en kandidatgrad i industrielt design varierer afhængigt af den valgte institution og dens placering. De fleste programmer kan afsluttes inden for to år, hvis de studerende deltager i programmet på heltidsbasis.

&nbsp

Studerende, der har en kandidatgrad i industrielt design, er udstyret til at forfølge professionelle karriere inden for en række brancher, herunder: udstillingsdesigner, industriel designer, videreuddannelseslærer, gymnasielærer, videregående uddannelseslærer, indkøbschef, reklamekontoforvalter og andre Karriere relateret til industrielt design. En kandidat i industriel design kan også være nyttig i andre karriere, såsom salg og marketing.

&nbsp

En kandidat i industrielt design giver den erfaring og viden, at eleverne har brug for at sikre højt niveauer i industri- og produktudviklingsindustrien. For at finde ud af mere om, hvordan du kan søge en kandidat i industriel design, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

 • Kandidat
 • MSc
 • MA
 • Design
 • Industrielt design
Studieområde
 • Design (37)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat