Keystone logo

38 Kandidat Programmer i Humaniora Arkivvidenskab Informationsvidenskab 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Humaniora
  • Arkivvidenskab
  • Informationsvidenskab
Studieområde
  • Humaniora (38)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Humaniora Arkivvidenskab Informationsvidenskab

Kandidatuddannelser er tilgængelige for studerende, der har gennemført en bacheloruddannelse. Afhængigt af studiet kan programmet omfatte forskning, kursusarbejde og / eller praktikophold.

Hvad er en kandidat i informationsvidenskab? Denne type postgraduate program træner eleverne i ledelse og oprettelse af informationssystemer. Informationssystemer er store i hele det daglige liv, så det er hvad programmer i informationsvidenskabsstudiet studerer: hvordan, hvornår og hvorfor folk bruger informationssystemer i deres personlige og professionelle liv. Udover at træne eleverne i den etiske brug af information, omfatter disse programmer typisk tunge kurser på teknologier, der anvendes til opbevaring og hentning af data, så de studerende kan manipulere disse systemer for at forbedre sikkerhed og brugervenlighed. Koncentrationsindstillinger kan omfatte database engineering, biblioteksvidenskab, human-computer interaktion eller analytics, afhængigt af det enkelte program og institution.

Informationsvidenskabsprogrammer giver eleverne de nyeste værktøjer, der er nødvendige for at forblive konkurrencedygtige på dagens arbejdsmarked. Studerende kan lære at styre informationssystemer, manipulere databaser og udføre relevant forskning, som alle kan sætte dem på vej til en vellykket karriere i informationsbranchen.

Teknologisk orienterede grader kan indebære yderligere gebyrer i brug af laboratorier og udstyr, hvilket gør dem vanskelige at pris uden at tale med skoleadministrationspersonale. Udvalgte kandidatstuderende bør kontakte deres universitetets bursar kontor for økonomisk vejledning.

Informationsbranchen vokser hurtigt, og kandidater med en Master i Information Science kan profitere. Hvor der er et databehov, kan eleverne finde beskæftigelse, herunder stillinger direkte inden for datastyring eller -analyse. Kandidater kan forfølge karrierer som systemanalytikere, informationsarkitekter, biblioteksdirektører, brugbarhedsanalytikere og digitale kuratorer. Offentlige og private bibliotek institutioner er populære arbejdsmiljøer for kandidater, men specialiseringer kan også give mange muligheder inden for områder som webudvikling og projektledelse.

Takket være stigningen i online læring kan du fuldføre en Master i Information Science på dine egne vilkår, hvis lokale muligheder ikke har den fleksibilitet, du har brug for. Få din uddannelse til at fungere for dig; søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.