Keystone logo

20 Kandidat Programmer i Ingeniørvidenskab Ingeniørvidenskab Ingeniørforskning 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Ingeniørvidenskab
  • Ingeniørvidenskab
  • Ingeniørforskning
Studieområde
  • Ingeniørvidenskab (20)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Ingeniørvidenskab Ingeniørvidenskab Ingeniørforskning

Tilbyder specialuddannelse og fokuseret uddannelse, er en kandidatuddannelse et populært valg for studerende, der ønsker at supplere deres kvalifikationer. Denne gradertype kræver typisk mellem 24 og 36 kredit timer at fuldføre.

Hvad er en kandidat i ingeniørforskning? Disse avancerede programmer lærer normalt eleverne de grundlæggende tekniske ingeniørteknikker og giver dem mulighed for at specialisere sig på en bred vifte af videnskabelige områder. Studerende kan vælge deres speciale baseret på interesser og programkrav, deling i forskningsbaserede læseplaner skræddersyet til at passe deres unikke fokusområder. Specialiseringsområder kan omfatte (men er ikke begrænset til) bioteknologi, el- eller datalogi, materialeteknik og petroleumsteknik. Afhængigt af programmet er disse grader ofte stærkt understøttet af uafhængig forskning og kan involvere samarbejde med branchens eksperter.

På grund af den tekniske karakter af ingeniørstudier kan eleverne få mange værdifulde færdigheder og erfaringer gennem deres uddannelse. Studerende kan lære at udføre ingeniørforskning og samarbejde inden for deres ønskede område, og de kan erhverve overlegne tidskrævende færdigheder, der kan fremme deres professionelle og personlige liv uhyre.

Budgettering til college kan være udfordrende på grund af den store mangfoldighed af faktorer at overveje. Studerende opfordres til at undersøge gebyrplanen for hvert enkelt program, de er interesseret i inden ansøgningen og at nå ud til deres ønskede universiteter for at få hjælp.

Afhængigt af den specialitet, de vælger, kan studerende, der uddannes med en Master i Engineering Research, få beskæftigelse i næsten enhver industri, der er afhængig af forskning. Den unikke praktisk baggrund for dette uddannelsesprogram kan føre eleverne til stillinger som biomedicinske ingeniører, petroleumsingeniører og civilingeniører. Karriereveje kan være tilgængelige både i den private og offentlige sektor, hvor enkeltpersoner med avancerede grader og real-world forskningserfaring er i konstant efterspørgsel.

Modtagelse af en kandidat i ingeniørforskning behøver ikke at medføre forstyrrelse af dit liv. Online- og fjernundervisningsprogrammer kan gøre det muligt for dig at afbalancere kravene i familie- og arbejdsliv sammen med dine akademiske mål. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.