Keystone logo

90 Kandidat Programmer i Handelsstudier Iværksætteri Innovation og iværksætteri 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Handelsstudier
  • Iværksætteri
  • Innovation og iværksætteri
Studieområde
  • Handelsstudier (90)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Handelsstudier Iværksætteri Innovation og iværksætteri

Det tager et særligt sæt af færdigheder til opstart en frisk virksomhed eller et projekt. Ikke alle har evner eller mod til at udforske det ukendte. Dem med en Master i Innovation og Entrepreneurship er udstyret med den viden og uddannelse virksomheder har behov for at udvikle ideer til muligheder og nå nye markeder.

&nbsp

Hvad er en Master i Innovation og Entrepreneurship? Det er en avanceret grad, øger de færdigheder af dygtige erhvervsfolk ud over kandidatniveau. Den fokuserer også på at skabe ledere, der er villige til at tage risici og udforske nye ideer. Kursusaktiviteter består ofte af en gennemgang af de grundlæggende forretningsmæssige emner, herunder organisationsstrukturer, finans, økonomi og jura. Avancerede emner behandle udviklingslandene forretningsplaner, projektledelse, forskning, produktudvikling og strategisk markedsføring. Studerende kan vælge at fokusere på en bestemt branche eller teknologi.

&nbsp

Som kandidater, er eleverne parate til at vurdere nye ideer og vælge den mest rentable for yderligere udvikling. Disse programmer kan forbedre kommunikation og ræsonnement evner kandidater ved at fokusere indsatsen om at skabe planer og se frem til arbejdets afslutning. Fremgangsmåden for vellykket innovation læres, og de studerende er i stand til håndværk, sælge og igangsætte nye forretningsideer. Studerende ved, hvordan man erhverve finansiering og manøvrere gennem faldgruberne i regulatoriske processer.

&nbsp

Omkostningerne ved en Master i Innovation og Entrepreneurship program varierer afhængigt af universitetet. Interesserede personer bør kontakte indlæggelser afdelinger i deres institutioner valg for oplysninger om gebyrer og undervisning. De fleste programmer vil kræve mindst to hele års studier. Leveomkostninger og materialeomkostninger skal også planlægges på forhånd.

&nbsp

Ved afslutningen af ​​deres program, kandidater er klar til at komme ind i arbejdsstyrken som projektledere og forskere. Mange finder beskæftigelse med teknologiske virksomheder at lede udviklingen af ​​ny software og hardware værktøjer. Andre foretrækker at arbejde selvstændigt og er i stand til at starte og styre deres egne virksomheder. Nogle finder givende arbejde som analytikere og konsulenter.

&nbsp

Det er vigtigt at overveje så mange muligheder som muligt, før der træffes beslutning om et program. For internationale studerende og arbejder fagfolk, online universiteter tilbyder en uddannelse af høj kvalitet, der passer ind i begrænsninger livsstil. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.