Keystone logo

62 Kandidat Programmer i Teknologi Teknologisk innovation Innovationsledelse 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Teknologi
  • Teknologisk innovation
  • Innovationsledelse
Studieområde
  • Teknologi (62)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Teknologi Teknologisk innovation Innovationsledelse

En Master of Arts er en postgraduate grad. Det tildeles studerende, der studerer et specialiseret felt i løbet af et til to år. Grad programmet udstyre studerende til karriere fremskridt. Det giver også det akademiske grundlag for at udøve en ph.d.-grad.

Hvad er en MA i Innovation Management? Innovationsforvaltningsfeltet stimulerer kreative måder at tænke på. Deltagerne kan udvikle knowhow til at hjælpe de private og offentlige sektorer udnytte nye muligheder på markedet. Studerende kan lære at identificere og udvikle banebrydende ideer, produkter, tjenester og processer. De kan lære at styre en ide fra koncept til implementering. Disse programmer samler generelt personer fra en bred vifte af discipliner, såsom journalistik, lov, mode og markedsføring. Afhængigt af programmet kan eleverne overvåge et forskningsprojekt eller deltage i et externt samarbejde med en virksomhed eller et offentligt organ.

Studerende, der driver en kandidatgrad i innovationsledelse, kan udvikle værdifulde færdigheder, herunder risikostyring, kreativ tænkning og problemløsning. Disse kvaliteter er ikke kun nyttige i hverdagen, men også højt værdsat af potentielle arbejdsgivere.

Programlængde og skoleplacering påvirker udgifterne til uddannelse. Det er bedst at kontakte institutionerne for at lære mere om gebyrer og udgifter.

Innovation management er et fremvoksende felt med en stigende efterspørgsel. Mange virksomheder, organisationer og virksomheder søger talentfulde individer, der kan hjælpe dem med at få en konkurrencemæssig fordel. Med ændringer i økonomien og teknologiske fremskridt kan personer med en kandidatgrad på dette område finde rigelige beskæftigelsesmuligheder. Kandidater er velegnede til ledelsesmæssige og ledende roller. Nogle karriereforløb omfatter innovationsforskning, brand management og forskning og udvikling. En kandidat kan blive en teknologiporteføljeforvalter, F & U-leder eller ideeledelsesspecialist.

En internetbaseret læseplan er ideel, hvis du har brug for en fleksibel tidsplan og nem adgang til videregående uddannelse. For at komme i gang, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.