Keystone logo

18 Kandidat Programmer i Instruktion 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Scenekunst
  • Teater
  • Instruktion
Studieområde
  • Scenekunst (18)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Instruktion

En kandidatgrad er et meget forfulgt mål for dem, der søger at opbygge deres faglige baggrund og karrieremuligheder. Studerende kan opnå et højere niveau af ekspertise inden for et mindre studieområde end i deres bacheloruddannelser. At tjene en kandidatgrad viser avanceret viden og færdigheder, som arbejdsgiverne værdsætter.

Kunsteksperter, der kigger efter det næste skridt i deres karriere, kan spørge: Hvad er en Master i Directing? Dette program sigter mod at udvikle i studerende perspektivet af en kreativ leder i kunsten. Grundlæggende kurser bygger på akademiske teorier om historiefortælling gennem præstationer og praktisk forståelse af samarbejdet med andre kunstnere, og i løbet af programmet vil eleverne sandsynligvis arbejde på egen regning. Studieordningen kan fokusere på at styre i enten teater, tv eller film.

Studerende arbejder mod en Master i Directing kan udvikle lederskab færdigheder, afgørende på alle områder, men især som direktør. De kan også finpudse deres evner ved at analysere og tolke tekster og formidle historie og mening gennem en samlet æstetik.

At erhverve en Master i Directing involverer typisk to til tre års akademisk og praktisk arbejde. Undervisningsomkostningerne for de udførte kurser varierer mellem skolerne, og de håbende studerende bør sørge for at undersøge dette, når de beslutter sig for en skole.

Uanset om der er tale om et film- eller tv-show, er en direktør nødt til at styre projektet. En kandidat i Direktion, sammen med anden formel uddannelse og uddannelse, etablerer legitimationsoplysninger for ledende direktører at skille sig ud. Direktørens rolle indebærer rådgivning med og formidling mellem producenter, forfattere, skuespillere og andre arbejdere, der skaber en samlet retning, hvorunder alle udfører deres bedste. Direktører i video medier overvåger også produktionen til at overvåge kameramænd og skuespillere og dømme om en scene tager skåret.

Mange skoler rundt om i verden giver programmer til at tjene en Master i Directing, med online klasser at være en nyttig mulighed for studerende. For at finde ud af mere, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.