Keystone logo

71 Kandidat Programmer i Økonomi Bachelor International økonomi 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Økonomi
  • Bachelor
  • International økonomi
Studieområde
  • Økonomi (71)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Økonomi Bachelor International økonomi

Med fremskridt inden for informations- og transport teknologier over de sidste mange årtier, varer og tjenesteydelser er på rejse på tværs af grænserne hurtigere og mere effektivt end nogensinde før. Det er blevet stadig vanskeligere at forudse de ændringer markeder forårsaget af denne aktivitet. Derfor er de højt udviklede analytiske færdigheder hos dem med en Master i International Økonomi er nødvendige regeringen og industrien.

Hvad er en Master i International Økonomi? Det er en avanceret grad, øger forståelsen af ​​den økonomiske aktivitet, der specifikt vedrører den internationale samhandel. Det udvikler endvidere den teoretiske forståelse af mikro- og makroøkonomi for at finde løsninger på problemer i forbindelse med bevægelser af varer på tværs af geografiske og politiske grænser. Emner af undersøgelsen omfatter handel, beskatning og valutakurser. Nogle programmer giver også kurser relateret til den økonomiske udvikling og handel indvirkning har på de nye vækstøkonomier.

Kandidater er udstyret med de analytiske færdigheder og evner til at vurdere markedsforholdene og gøre politiske anbefalinger. Disse studerende har mere end blot avanceret kritisk tænkning evner. De er også bevæbnet med den teoretiske og historiske viden om internationale handelsspørgsmål. De er i stand til at yde omfattende analyse af problemer. Eleverne lærer at bruge software-værktøjer til at indsamle og vurdere datasæt. Mange programmer også forbedre kommunikationsevner gennem avancerede skrivning og præsentationsteknik projekter.

Omkostningerne ved en Master i International Økonomi varierer. Eleverne skal kontakte optagelse departementet deres valgte institution for detaljerede oplysninger om gebyrer og undervisning.

Kandidater ofte finde beskæftigelse i offentlige eller kommercielle sektorer. Forskerstillinger og analytiker job er almindelige. Internationale virksomheder værdsætter de færdigheder og evner af disse kandidater, og det er muligt at finde arbejde i udlandet.Regeringerne har brug for disse studerende til at vurdere virkningerne af told, kvoter og handelsaftaler. Mange af disse programmer forberede de studerende til at søge højere uddannelsesniveauer, og nogle kan i sidste ende finde arbejde som professorer i college universiteter.

Det er vigtigt at starte forske muligheder så hurtigt som muligt. Mens mange måske foretrække at deltage i en traditionel stil universitet, online kurser er også tilgængelig for dem med planlægning eller geografiske vanskeligheder. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.