Keystone logo

14 Kandidat Programmer i Turisme og hotelvirksomhed Hotelledelse International hotelledelse 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Turisme og hotelvirksomhed
  • Hotelledelse
  • International hotelledelse
Studieområde
  • Turisme og hotelvirksomhed (14)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Turisme og hotelvirksomhed Hotelledelse International hotelledelse

En kandidatgrad er en kandidatgrad, der normalt tager et til to år at gennemføre. Den bygger ofte på oplysninger lært i en bachelorgrad program eller, i nogle tilfælde, fra erhvervserfaring. Kandidatuddannelser også fokus på et bestemt fagområde.

Hvad er en Master i International Hotel Management? Dette program er designet til at forberede kandidater til at komme ind på hurtigt voksende inden for hotel management, hvilket giver en dybtgående forståelse af den internationale turistindustri samt den specifikke viden og færdigheder i at drive et hotel eller en lignende form for turistindkvartering. Der er ofte et stærkt fokus på ledelsesmæssige kompetencer såsom ledelse, organisatoriske færdigheder og problemløsning teknikker. Kursusaktiviteter omfatter også ofte operationelle procedurer for hoteller, revenue management, risikostyring og endda grundlæggende marketing kurser.

Kandidater i en kandidatuddannelse med fokus på international hoteldrift lærer ofte meget omsættelige færdigheder som projektledelse og teamledelse, der hjælper forberede dem til en række karriere i hotelbranchen eller ud. Kombinationen af ​​generelle ledelsesmæssige færdigheder og industri-specifikke viden er at lade dem godt positioneret i det stærkt konkurrenceprægede marked.

Der er ingen fast pris for en Master i International Hotel Management. Omkostningerne varierer baseret på den valgte uddannelsesinstitution, land og programmets varighed. Det er bedst at kontakte optagelse kontor direkte for mere specifik information.

Turisme er en af ​​de hurtigst voksende industrier i verden. Ved afslutningen af ​​en kandidatgrad i international hoteldrift, kandidater er ofte i stand til at vælge fra en bred vifte af jobs over hele verden. Nogle mulige stillingsbetegnelser er hotel manager, indtægter manager og division manager.Kandidater arbejder ikke kun i hoteller, men kurbade, feriecentre og bed and breakfasts, som kan hjælpe med at øge deres chancer for at finde beskæftigelse efter endt uddannelse.

Der er et stort antal institutioner rundt om i verden, der tilbyder denne særlige kandidatgrad, så sørg for at sammenligne flere muligheder. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.