Keystone logo

27 Kandidat Programmer i Turisme og hotelvirksomhed Hotelvirksomhed International hotelvirksomhedsledelse 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Turisme og hotelvirksomhed
  • Hotelvirksomhed
  • International hotelvirksomhedsledelse
Studieområde
  • Turisme og hotelvirksomhed (27)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Turisme og hotelvirksomhed Hotelvirksomhed International hotelvirksomhedsledelse

Efter at have afsluttet en bachelor program som en bachelorgrad, mange mennesker vælger at øge deres viden i deres valgte felt ved at forfølge en kandidatgrad. Dette postgraduate program tager normalt et eller to år at gennemføre, hvilket efterlader de studerende med en dybdegående forståelse af emnet.

Hvad er en Master i International Hospitality Management? Denne grad giver kandidater en forståelse af turisme og gæstfrihed industri, og hvordan det har udviklet sig over hele verden. Eleverne lærer om de forskellige udvikling på området gennem en international linse, mens på samme tid at få operationel viden af ​​virksomhederne i sektoren. De tager som regel kurser centrering omkring ledelsesmæssige teknikker, såsom strategiudvikling, projektledelse, marketing, drift og menneskelige ressourcer. De har også ofte har mulighed for at tage valgfag relateret til et udvalgt område inden for branchen, såsom adventure rejser, krydstogter eller hotel management.

Efter en vellykket gennemførelse af en kandidatuddannelse med fokus på International Hospitality Management, kandidater ofte befinder sig i en konkurrencesituation på grund af de færdigheder, de har opnået i teamledelse, projektledelse og business administration. De kan nemt komme direkte ind midten til high-level lederstillinger.

Skolen du vælger at studere i, dets geografiske placering og varigheden af ​​de valgte kurser alle påvirke prisen på denne kandidatuddannelse. Derfor bør du kontakte skolens optagelse kontor direkte for oplysninger om gebyrer og finansielle muligheder støtte.

Der er ingen mangel på arbejde i restaurationsbranchen, især med en Master i International Hospitality Management. Kandidater normalt finde sig berettiget til en række stillinger i industrien i lande over hele verden.Hotel manager, mad og drikke manager, resort manager, konsulent og forsker er blot et par mulige beskæftigelsesmuligheder tilgængelig efter endt uddannelse.

Populariteten af ​​denne kandidatuddannelse betyder, at der er program muligheder rundt omkring i verden i både store universiteter og små private gymnasier. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.