Keystone logo

25 Kandidat Programmer i Administrationsstudier MBA International HR-ledelse 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Administrationsstudier
  • MBA
  • International HR-ledelse
Studieområde
  • Administrationsstudier (25)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Administrationsstudier MBA International HR-ledelse

For personer, der har afsluttet deres universitetsstudier, kan en kandidatuddannelse vise sig at være meget gavnligt. Som bachelorgrader blevet mere almindelig i dagens arbejdsmarked, der har en ph.d.-grad har fået større gennemslagskraft. Personer, der beslutter at nå kandidatgrader kan opnå højere positioner inden for deres nuværende selskaber eller ophøje deres status i det aktuelle job pool.

&nbsp

Hvad er en Master i International Human Resource Management? Denne grad fokuserer på påvirker af menneskelige ressourcer praksis på globalt plan. Som med andre human resource management grader, det indeholder management principper og adfærdsmæssige teorier samtidig lægge særlig vægt på specifikke strategier, der hjælper globale virksomheder til at fungere ordentligt og effektivt.Fagfolk, der opgraderer fra dette program kan forvente at have en øget forståelse af ressource principper menneskelige og derefter lære, hvordan man effektivt anvender dem i globale virksomheder.

&nbsp

En Master i International Human Resource Management hjælper enkeltpersoner forhånd inden for deres nuværende position eller inden for området menneskelige ressourcer. Graden er også alsidig med sine forvaltnings- og uddannelseselementer.

&nbsp

Ingen kandidatgrad har et sæt pris. Forskellige faktorer påvirker prisen, så det varierer mellem institutionerne. Placeringen af ​​skolen, den fælles pris for undersøgelse på det pågældende institution, og om du studerer på campus eller online er alle faktorer, der kan påvirke omkostningerne.

&nbsp

En Master i International Human Resource Management åbner en bred dør af muligheder. Enkeltpersoner kan vælge at holde sig inden for menneskelige ressourcer realm med stort set alle typer af virksomhed, eller de kan vove sig ind i ledelse eller uddannelsesstillinger.Med en kandidatgrad, kan enkeltpersoner forvente at sikre positioner starter i mellemlederniveau.

&nbsp

For dem, der søger en grad, der er alsidig og folk-fokuserede, kan en Master i International Human Resource Management være det perfekte valg. Der er en række kvalitetskrav programmer at vælge imellem til at opfylde de specifikke behov i hver enkelt. Hvis du vil vide mere, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte indlæggelser kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.