Keystone logo

61 Kandidat Programmer i Markedsføring Markedsføring International markedsføring 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Markedsføring
  • Markedsføring
  • International markedsføring
Studieområde
  • Markedsføring (61)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Markedsføring Markedsføring International markedsføring

Fuldt ud klar over i dag 's globaliseret økonomi, internationale marketingfolk er dygtige til at kommunikere vigtige oplysninger om værdifulde produkter og tjenester til et bredt publikum, som strækker sig over ikke blot de traditionelle markedsdeltageres demografi, men geografiske og politiske grænser så godt. Kandidater fra Masters i International Marketing-programmer har en diversificeret færdighed sæt gør så meget konkurrencedygtige kandidater til job i direktionen eller administration for top International Marketing firmaer, konsulentvirksomheder eller multinationale selskaber og organisationer. Grundlagsforskning Marketing kurser i forbrugeradfærd, branding, organisatoriske ledelse og psykologi, blandt andre, er kombineret med specialiserede færdigheder uddannelse på tværs af kulturel bevidsthed og kommunikation.
Master i International Marketing uddannelser udbydes på handelsskoler over hele verden, i Storbritannien, Litauen, Norge, Spanien, Schweiz, Sverige, USA og meget mere.De fleste universiteter og handelshøjskoler kræver, at ansøgere til en kandidatgrad i International Marketing program har en bachelorgrad, helst i et beslægtet emne. Master i International Marketing uddannelser generelt sidste i to år, selv om dette kan variere afhængigt af studiet tilstand og valgfag valgte fag.
Hvis du vil vide mere om, hvordan du kan tage det næste skridt mod en spændende karriere i global handel og markedsføring, skal du blot rulle ned og klikke for at læse mere om fremhævede Masters i International Marketing-programmer, i dag!