Keystone logo

12 Kandidat Programmer i Økonomi Regnskabsføring International regnskabsføring 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Økonomi
  • Regnskabsføring
  • International regnskabsføring
Studieområde
  • Økonomi (12)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Økonomi Regnskabsføring International regnskabsføring

En kandidatuddannelse er en grad, der kan opnås efter færdiggørelsen af ​​en bacheloruddannelse i et beslægtet felt. Mens en kandidatuddannelse kan tage yderligere to års skolegang for at tjene, kan det hjælpe med at kvalificere kandidater som eksperter på deres område og kan føre til professionelle muligheder, der hjælper forskere frem i deres karriere.

Hvad er en MSc i International Accounting? Dette akademiske program tilbyder studerende en avanceret uddannelse i økonomi, økonomi og regnskab fra et globalt perspektiv. Studerende opfordres til at studere og tilgodese problemer med et internationalt fokus og skabe innovative løsninger til de udfordringer, globale virksomheder står overfor. Lærere i dette program kan tage klasser i corporate financial management, treasury risikostyring, globale regnskabsproblemer, strategisk performance management og styring af finansielle markeder.De fleste kandidatuddannelser kræver også, at eleverne gennemfører et forskningsprojekt eller en afhandling, der demonstrerer beherskelse af deres fag for at gennemføre deres program.

At tjene en Master of Science er en indikator på, at kandidater har den dedikation og hengivenhed, der kræves for at arbejde hårdt og studere i to år eller mere for at nå deres mål. Dette kan hjælpe med at vise potentielle arbejdsgivere, hvad et aktivuddannet kan være på arbejdspladsen.

MSc programmer kan koste forskelligt afhængigt af college eller universitet samt hvor lang tid det tager eleverne at gennemføre de nødvendige kursusarbejde. Studerende kan være i stand til at ansøge om økonomisk støtte eller stipendier til at kompensere for omkostningerne ved deres ph.d.-grad.

Kandidater, der tjener en MSc i International Accounting, kan arbejde i traditionelle finansielle roller, såsom revisorer, revisorer og skatteforvaltere.Der er dog også flere forskellige stillinger til rådighed for internationale regnskabskandidater, som f.eks. Risikostyring, offentlig og privat sektorfinansiering, investeringsanalyse, handel med varer og kommerciel bankvirksomhed. Fordi denne grad har et internationalt fokus, studerende studerende med de færdigheder og viden, der er nødvendige for at arbejde i økonomi på global skala.

Mange skoler tilbyder online og deltid skolegang muligheder, så de, der bor i afsidesliggende områder, kan videreuddanne deres uddannelse. For at begynde at tjene din mastergrad i international regnskab i dag, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.