Keystone logo

39 Kandidat Programmer i Handelsstudier Virksomhedsadministration International virksomhedsadministration 2024

Filtre

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Handelsstudier
  • Virksomhedsadministration
  • International virksomhedsadministration
Studieområde
  • Handelsstudier (39)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Kandidat Programmer i Handelsstudier Virksomhedsadministration International virksomhedsadministration

En kandidatgrad er det første skridt efter en bachelorgrad i fremme af din uddannelse. Generelt kræver det to års fuldtidsstudium at fuldføre, men det åbner mange veje for vækst i din karriere.

Hvad er en kandidat i International Business Administration? International forretningsadministration bliver mere udbredt, da globaliseringen stiger. Denne grad kan give dig de færdigheder, du har brug for til at forstå de teknologiske og logistiske fremskridt, der er nødvendige for en international virksomhed. Det kan hjælpe dig med at nå og vedligeholde kunder og kunder over hele verden, samt give dig nyt indblik i den strategiske planlægning, der kræves for markedsføring, finansiering og menneskelige ressourcer til en verdensomspændende succes.

Fordelene ved en Master i International Business Administration er ofte anvendelige ikke kun i din virksomheds sfære, men også i dit personlige liv. Lær hvordan du navigerer forskellige kulturer diplomatisk, hvordan man styrer logistik og handel, og hvordan man kan nå mennesker mest effektivt via teknologi.

Udgifterne til en kandidatgrad afhænger af både skolen og regionen. Kontakt de skoler, du er mest interesseret i til en oversigt over udgifter, er et godt sted at starte.

Nye karriereveje kan åbnes, når du får en kandidat i International Business Administration. Du kan finde dig selv kaldet til at arbejde i en virksomhedsindstilling som direktør for marketing eller menneskelige ressourcer. Eller du kan vælge at starte dit eget konsulentfirma eller skrive til et forretningsmagasin. Små virksomheder kan også være til gavn; du kan beslutte at vokse din egen virksomhed internationalt eller måske låne din hjælp til opstarten, der kan vokse til næste generationens verdensomspændende leder.

Kurser i International Business Administration tilbydes på de fleste gymnasier og universiteter, og mange tilbyder et kandidatuddannelse. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.