Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 90 Kandidat i International virksomhedsledelse 2023/2024

90 Kandidat Programmer i International virksomhedsledelse 2023/2024

Oversigt

Mange studerende, der har gennemført studier i næsten ethvert område af fokus fortsætte deres uddannelser ved at forfølge en kandidatgrad. Denne avancerede grad startes normalt efter en tjener en bachelorgrad. Det giver en elev med beherskelse på et bestemt område eller område af undersøgelsen.

Du kan spørge dig selv, "Hvad er en Master of International Business Management?" Væsentlige, understreger dette studium grundlaget for finansiering, forvaltning af menneskelige ressourcer, og markedsføring inden for et internationalt miljø og globale arena. Denne grad er med til at finpudse og udvikle forståelse for forretning teori og praktisk anvendelse, juridiske spørgsmål, og ledelsesstrategier. Studerende inden for dette område bliver velbevandret i de mange kulturelle spørgsmål, der påvirker forretningsforbindelser på tværs af internationale grænser.

Fordelene for at vælge denne pædagogiske vej er mangfoldige.Som bachelorer, mange studerende er interesserede i virksomhedernes futures finder, at den globale karakter af nutidens økonomiske interaktioner gør et internationalt forløb avancerede studier meget nyttigt, når de søger et job.

Udgifterne til Master i International Business Management vil variere fra program til program, med de afgørende faktorer er naturligvis belastning, akademiske timers afgifter, og forudsætninger. Nogle studerende kan være i stand til at anvende erhvervserfaring og andre kreditter til opfylder forudsætninger. Generelt kan studieordningen udfyldes af en fuldtidsstuderende inden for to år.

Fagfolk, der opnår en international business management grad kan forfølge mange forskellige typer af positioner. Deres forståelse af virksomheden og dens forbindelser på tværs af globale landskab gør dem kandidater til ledelse, human resource, markedsføring og ledende stillinger.Positioner er ofte tilgængelige i multinationale selskaber og kandidater med kendskab til forskellige sprog og kulturer kan meget efterspurgt af virksomheder over hele kloden.

Erhvervelse af en kandidatgrad er mere praktisk end nogensinde som mange muligheder for at opfylde de krævende tidsplaner for graders kandidater er tilgængelige. Med mange programmer, der tilbydes online, og andre, der tilbyder fleksible skemaer, er du sikker på at finde en, der passer til dine behov og hjælper dig med at foretage et valg for en lysere, mere spændende fremtid. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere

Filtre

  • Kandidat
  • MSc
  • MA
  • Handelsstudier
  • Virksomhedsledelse
  • International virksomhedsledelse
Studieområde
  • Handelsstudier (90)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat